Maminka.czKam s dětmi

Maminky nedonošenců, pojďte si společně popovídat

Iva Endrychová 13.  11.  2014
17. listopad není jen dnem boje studentů za demokracii, ale také Mezinárodním dnem předčasně narozených dětí. Rodiny s těmito dětmi můžete podpořit už tento pátek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nedoklubko společně s dětským centrem Hafikov pořádají u příležitosti Světového dne předčasně narozených dětí pořádají setkání rodin s těmito dětmi. 

Den plný zábavy pro děti proběhne v pátek 14. listopadu 2014 od 10: do 16:00 v dětském centru Hafíkov, které se nachází v obchodním centru Galerie Butovice v Praze. O děti se budou po celou dobu starat pečliví animátoři, který si připravily pestrý program. Děti se tak mohou těšit na malování na obličej, tvořivé dílny, autorské čtení Pohádek pro kulíšky a tvarování z balonků. 

Klepněte pro větší obrázek

Vstupné na akci je 39 korun (na celý den). Pokud své "předčasňátko" zaregistrujete na mailu info@nedoklubko.cz bude mít vaše dítě vstup zdarma. Email označte předmětem 14. 11. Hafíkov a do textu napište Křestní jméno dítěte (oblíbenou přezdívku), rok narození, gestační týden, porodní váhu. 

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Animátor, Jméno dítěte, Pestrý program, Rok narození, Křestní jméno, Butovice, Nedoklubko, Banner, Gestační týden, Autorské čtení

Video