Maminka.czDěti

Maminky, pečujte poctivě o svou i dětskou pokožku

Reklama 25.  9.  2017
Naše pleť je sice promyšleným mechanismem, nicméně okolností, které její dokonalost narušují, je docela dost. Nedostatečně hydratovaná pokožka je matná, suchá, povadlá, drsnější.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když obsah vody v rohové vrstvě klesne pod 10 %, dojde k tomu, že epidermis začne ztrácet svou soudržnost. Suchá pokožka se pak projeví pocitem napětí, svědění či štípání. Lze pozorovat zarudnutí a tvorbu suchých drsných ložisek. Takto narušený povrch se snadno stává vstupní branou pro různé škodliviny a infekce.

Když si už pokožka s hydratací nevystačí sama, pomůže správně zvolený hydratační přípravek, který zadrží vodu v povrchových vrstvách kůže a tím proces rohovatění pokožky zpomalí a zároveň ji vyhladí. Kromě toho, že dodá kůži vlhkost, vytvoří film, který omezí ztrátu vody. Pokožka si tak zachová svou pružnost i hladkost. Hydratační krémy se doporučují každému typu pleti.

Jedním z často doporučovaných přípravků, který splňuje podmínky dostatečné hydratace a obnovení kožní bariéry, je Belobaza. Jedná se o zdravotnický prostředek určený k ochraně suché, citlivé i podrážděné pokožky, ke každodenní péči a podpoře hojení pokožky. Díky svému hypoalergennímu složení je navíc vhodný i jako doplněk léčby u pokožky postižené kožními nemocemi. Neobsahuje totiž dráždivé látky, jakými jsou např. parabeny, parfemace, lanolín nebo syntetická barviva. Navíc je krém vhodný pro krytí a uklidnění pokožky po léčbě kortikosteroidy.

Krém se rychle vstřebává, nedráždí pokožku, ale naopak ji zklidňuje, vyživuje a navíc i preventivně chrání. Krém je určen pro celou rodinu, včetně citlivé dětské pokožky již od narození.

Dětská pokožka se od pokožky dospělých liší tím, že kůže novorozenců a kojenců je tenčí, propustnější pro vodu a jiné látky, se kterými pokožka dítěte přichází do styku. Proto je důležité se o kůži starat už od novorozeneckého věku. Krém Belobaza navenek chrání vaše miminko, zvláčňuje a pečuje o jeho pokožku. Maminkám tak pomáhá při každodenní péči. Je vhodný také když batole začne objevovat svět, ke zklidnění a krytí odřenin, nebo malých poranění. Přípravek je bez parfemace a je ideální jako krém na prevenci opruzenin. Navíc při zimních procházkách je nutné ošetřit dítěti nezakryté části (tváře a nos), aby nedošlo k popraskání pokožky, proto by měla mít každá maminka krém Belobaza neustále po ruce.

Klepněte pro větší obrázek

Nyní můžete s krémem Belobaza soutěžit o dva kombinované kočárky G-mini Grand včetně autosedaček. Stačí do 31.10.2017 zakoupit krém a vyfocenou účtenku zaslat na email: soutez@belobaza.cz

Více o soutěži naleznete na: http://www.belobaza.cz/soutez

Témata: Děti