Maminka.czGalerie

Mámou na plný úvazek i na červeném koberci! Které z celebrit nejvíce září po boku svých dětí?

Simona Formánková 18.  6.  2022
Při příležitosti zazářit na červeném koberci volí celebrity většinou jednotnou strategii – dokonale padnoucí šaty, blyštivé šperky a perfektní účes. Některé se však rozhodnou předvést mnohem víc a před objektivy novinářů vyrazí po boku svých ratolestí. Podívejte se, které známé tváře nenechávají mateřství stranou, ať jsou kdekoli.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. Angelina Jolie a jejích pět dětí

Oblíbená herečka Angelina Jolie měla na premiéře svého nového filmu Eternals početný doprovod. Společnost jí před objektivy fotografů dělalo pět ze šesti jejích dětí. Shiloh, Vivienne, Maddox, Zahara a Knox prý přišli, aby svou mámu podpořili. Nejenže byli sladění do posledního detailu, ale všem to také neskutečně slušelo. Největší pozornost na sebe strhla krásná Shiloh, kterou ještě nedávno měli všichni spíš za kluka. 

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah. Věřili byste?

2. Reese Witherspoon, dcera Ava a syn Deacon

Herečka Reese Witherspoon je oblíbená a pracovně velmi vytížená. Přesto na své tři děti – dceru Avu, syny Deacona a Tennesseeho – si najde čas vždycky. Stejně tak si herečka nikdy nenechá ujít příležitost svou rodinku ukázat na červeném koberci. Během ceremonie na její počest, která se konala v roce 2015, byla Reese zachycena, jak pózuje s dětmi s velkým úsměvem na tváři. Od té doby děti povyrostly a z dcery Avy je krásná mladá žena, která je své mamince neskutečně podobná. 

Klepněte pro větší obrázek

3. Jennifer Lopez s dětmi Emme a Maxmilianem

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez má dvě děti: dvojčata Emme a Maxmiliana. Přestože jsou nyní náctiletými, od mala doprovázejí maminku na různé akce. Například během ceremoniálu v roce 2013 na hollywoodském chodníku slávy pořádaného pro Jennifer jim to všem náramně slušelo. 

Klepněte pro větší obrázek

4. Catherine Zeta-Jones a dcera Carys

V roce 2003 získala Catherine Zeta-Jones Oscara za nejlepší herečku ve vedlejší roli a s radostí ukázala své těhotenské bříško. V té době byla na cestě její druhá dcera Carys. O pár let dříve přivedla na svět svého nejstaršího syna Dylana. Carys vyrostla do krásy a minulý rok už oslavila své osmnácté narozeniny. 

Klepněte pro větší obrázek

5. Demi Moore a dcera Scout

Uznávaná herečka Demi Moore má tři dcery, které jsou stejně krásné jako ona: Rumer, Tallulah a Scout. Jejich otcem je oblíbený americký herec Bruce Willis. Dcera Tallulah poznamenala, že její matka je v jejím životě velkou inspirací. Všechny tři vyrostly do krásy a své mamince se velmi podobají

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Galerie, Slavné maminky, Mateřství, Dcera, herečka, slavné děti, Celebrity, Bruce Willis, Shiloh Jolie-Pitt, Jolie-Pitt, Demi Moore, Šaty, Angelina Jolie, Vivienne, Catherine Zeta-Jones, Oscar, těhotenské bříško, galavečer, Účes, Scout, Knox, Emme, Pax, Ava Elizabeth Phillippe, Jennifer Lopez