Maminka.czZnamení podle horoskopu

Matky podle horoskopu: Jak vychovává Štír, Střelec, Váhy nebo Kozoroh?

Dita Mrázková 16.  3.  2024
O tom, že postavení planet při našem narození má vliv (nejen) na naši povahu, vědí své všichni erudovaní astrologové. To, jací jsme rodiče, ovlivňuje více faktorů. Ale hvězdy i tady hrají nemalou roli. Jaké jsou mámy ve znamení Vah, Štíra, Střelce a Kozoroha?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Klepněte pro větší obrázek

Společenské, milující dobrodružství, spravedlivé i přísné. Takové jste vy, mámy Váhy. Jako jedno z mála znamení zvěrokruhu toužíte po rodinné harmonii tak moc, že jste pro ni schopné doslova čehokoliv. Klidně se vzdát i oblíbených večírků a zábavy. Rodinné scény a hádky přímo nenávidíte, ale naštěstí máte tu vlastnost, že coby rozené diplomatky dokážete každý spor lehce „vyžehlit“. Ideálním zdrojem energie je pro vás jakýkoliv kolektivní sport. Pokud se vám nedostává času zkusit třeba ženský fotbal nebo aerobic, přidejte se k manželovi a synům, kteří rádi ocení parťáka na hřišti. A pokud máte doma malou princeznu, ukažte jí svůj vrozený smysl a cit pro módu. Právě vy totiž vykouzlíte z každé panenky dokonalou módní ikonu!

Na co si dát pozor?

Ženy Váhy toho unesou hodně, ale i ony potřebují čas jen a jen pro sebe. Pokud už přece jen máte toho rodinného či pracovního šílenství nad hlavu, nezapomínejte na své potřeby. Udělejte si radost a kupte si něco hezkého do bytu. Ale pozor! Nic do dětského pokojíku, nýbrž něco jen pro sebe.

VIDEO: Horoskop na rok 2024

Témata: Děti, Láska a vztahy, Rodina, Mateřství, Rodičovství, Výchova, Horoskopy, Rodina a vy, Matka, Znamení podle horoskopu, astrologie, Štír, Kozoroh, Střelec, váhy, Váha, Znamení zvěrokruhu, Máma, Milovnice, Horoskop, Střelkyně, Váh, Psycholožka