Maminka.czSlavné maminky

Manžel Amy Adams se vzdal kariéry, aby udržel rodinnou pohodu. Je to nesmírně schopný pečovatel, řekla o něm herečka

Dita Mrázková 14.  1.  2023
Patří mezi nejlépe placené herečky světa, na kontě má několik Zlatých glóbů, nominace na Oscara a taky jednu pořádnou výhru v podobě svého muže. Ten se pro Amyin úspěch sám vzdal herectví a vzorně se stará o společnou dceru Avianu. Jaký hold mu hollywoodská star vzdala?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Amy a její manžel se znají už z dob studií herectví. Oba toužili dobýt svět filmu, podařilo se to však jen Amy. Ovšem s notnou dávkou podpory od svého muže. Darren Le Gallo totiž dokázal nejen své ženě, ale i celému světu, že pravá a dlouhotrvající láska vyžaduje oběti a kompromisy z obou stran.

VIDEO: KURZ PRO TATÍNKY: NAUČTE SE ČESAT SVÉ DCERY

Když herečka známá z kasovních trháků jako Chyť mě, když to dokážeš nebo Soukromá válka pana Wilsona otěhotněla, neskrývala své rozporuplné pocity na téma vlastní tělo. "To, že jsem těhotná, mi konečně pomohlo pochopit, jaký je můj skutečný vztah s mým tělem – což znamená, že prostě nebylo dáno, aby vypadalo dobře v plavkách. Cvičím, když můžu, a snažím se jíst zdravě, ale hubnutí není prioritou číslo jedna. Součástí mé práce je vrátit se k původní váze. Ale nemám pocit, že bych svou kariéru udělala na své postavě," řekla Amy, která pochází ze sedmi sourozenců.

Klepněte pro větší obrázek

A ani narození jediné dcery Aviany Oley v květnu roku 2010 nezměnilo nic na tom, že herečka dostávala další a další pracovní příležitosti. V rozhovorech, ve kterých se jí novináři ptali, jestli vůči jejím úspěchům manžel nezahořkl, trvala na tom, že mezi ní a jejím manželem není žádná konkurence. 

 

"Obětoval toho hodně. Cestuje se mnou a pomáhá udržet rodinu pohromadě, a toho si opravdu vážím. Můj manžel je nesmírně schopný pečovatel."

 

"On mi ale nechce konkurovat. Má úžasný talent i na jiné věci, na světě není moc lidí, kteří by obětovali svou kariéru za partnerovu. A že toho obětoval hodně! Cestuje se mnou a pomáhá udržet rodinu pohromadě. A toho si opravdu vážím. Můj manžel je nesmírně schopný pečovatel." Amy tím naznačila, že Darrenovo "obětování se" bylo nezištné a rozhodně ho k němu nedonutila, jak spekulovala některá média.  

Darren sice zanechal herectví, ale s ohledem na dceřin dospívající věk se vrátil ke své první lásce – malování. V roce 1996 získal bakalářský titul v oboru malířství na texaské Abilene Christian University a svou jedinečnou sbírku obrazů zveřejňuje na Instagramu. "Prožívám tak krásné chvíle se svým manželem a naší dcerou, že jakýkoli projekt, který si vyberu, musí stát za to, abych se do něj opravdu pustila," nechala se slyšet herečka.

Aviana se se svými rodiči na veřejnosti moc neobjevuje, ale když jí bylo šest, zúčastnila se se svou slavnou maminkou odkrytí hvězdy na Hollywoodském chodníku slávy. Před dvěma lety se rodinka znovu vzácně objevila během zahajovacího večera Darrenovy umělecké výstavy From Destruction v západním Hollywoodu. Tihle tři jsou zkrátka víc než sehraná parta.

Témata: Láska a vztahy, Slavné maminky, Mateřství, Rodina, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Dcera, herečka, Kariéra, Otec, Inspirativní ženy, Sociální sítě, Děti slavných, Hollywood, matka a dcera, filmová role, ikona, Pracující matky, Oscar, Darren de Gallo, Amy Adams, Pečovatel, Amy, Times