Maminka.czZajímavosti

Marihuana, kojení na veřejnosti nebo celulitida. Takhle panenku Barbie určitě neznáte

redakce 6.  11.  2017
Kanadská umělkyně Annelies Hofmeyr představila oblíbenou panenku Barbie v neobvyklých pózách, které naráží na ženská témata moderní doby.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud čekáte klasickou "bárbínu", pak jste na omylu. Tato Trophy Wife Barbie neboli parohatá panička Barbie je pěkná divoška a s tou spořádanou od Mattela nemá nic společného.

Umělkyni Annelies Hofmeyr tato panenka, která patří bezpochyby k výrazným popkulturním symbolům, natolik uchvátila, že se rozhodla vytvořit kolekci parohatých panenek, které ukazují na všechny neřesti, kterými jsme denně obklopeni.

Co o Trophy Wife Barbie víme? Tak zaprvé je rozvedená, kojí zásadně na veřejnosti, občas si s kamarádkou zakouří trávu, miluje selfíčka a nebojí se ukázat svůj zadek s celulitidou.

Nikoho určite nepřekvapí, že fanynkou této panenky je zpěvačka Miley Cyrus. Podívejte se do galerie, co vše tato divoška vyvádí.

VIDEO: Proměny Barbie 1959-2016

Značka Barbie odhaluje nové, zcela rozdílné Keny navržené dle současných trendů
Karanténa s dětmi: Těhle 50 Montessori tipů zabaví i ty nejmenší
Jaké hračky milují miminka? Kontrasty, pohyb a lesk děti baví nejvíc
Témata: Kojení, Zajímavosti, Hračky pro děti, Kojení na veřejnosti, Barbie, Miley Cyrus, Oblíbená panenka, Cyrus, Paroh, Marihuana, Umělkyně, Mári, Bár, Celulitida, Miley, Anne, Panenka, Máří, Bar, Symbol, Pán, Zadek, Mattel, TAK, Veřejnost, Hračky na Heureka.cz

Video