Maminka.czSlavné maminky

Herečka Marika Šoposká si nadělila dárek k třicetinám. Porodila druhé dítě

11.  11.  2019
Herečka Marika Šoposká má dvojnásobný důvod k oslavě. Před několika dny přivedla na svět druhého syna. A zítra navíc oslaví třicáté narozeniny. Šťastnou novinkou se pochlubila na Instagramu. A jak chlapečka pojmenovali?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Herečka Marika Šoposká, která je zároveň patronkou soutěže Maminka roku, už má s filmovým zvukařem Petrem Čechákem čtyřletého syna Benedikta. Ten se tak může těšit na brášku Vincenta! Na Instagram Marika napsala: „Všechno! Big brother!“ A hned se dočkali záplavy gratulací. „Ať se mu tady líbí,“ popřála Andrea Růžičková Kerestešová, která je rovněž patronkou soutěže Maminka roku a očekává narození druhého potomka.

Herečka  a vítězka StarDance Marie Doležalová je těhotná! Alfréda bude mít sourozence

„Mari to je božííí, moc gratuluju a užívej!“ napsala herečka a taktéž maminka dvou chlapečků Míša Tomešová. „Ať jste zdraví a šťastní,“ dodává například Michaela Maurerová, která má kromě desetiletých dvojčat i téměř roční holčičku. Gratulace přidaly i herečky Jitka Schneiderová, Eva Holubová, Jana Bernášková a Jana Plodková. 

Marika Šoposká: Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, už to vím!
 
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Mateřství, Instagram, herečka, Herec, Marika Šoposká, Dárek, Jitka Schneiderová, Kristián, Tomešová, Bibi, Máří, Kristian, Patronka, Záplavy, Jana Plodková, Syn, Gratulace, Michaela Maurerová, Eva Holubová, Jana Bernášková, Míša Tomešová, Pór, Maminka, Tipy na dárky na Heureka.cz