Maminka.czVideo

Máte nějaký ten faldík po dětech navíc? No a co?! Toto video vám zvedne sebevědomí

redakce 29.  7.  2017
Každá z nás nemůže být štíhlá jako laňka. A ani není třeba, protože i s nějakým tím kilem navíc můžeme být atraktivní. Podívejte se na úžasné video, které boří mýty o boubelkách.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Že s kily navíc musíte zapomenout na zářivé barvy nebo dvoudílné plavky? Absolutní nesmysl. Když se totiž v oblečení cítíte dobře, tak proč si ho neobléknout.

I přestože to v poslední době může znít jako ohraná písnička, tak my si myslíme, že je to stále třeba připomínat. Tím víc, že mnoho maminek řeší po porodu svou váhu a trápí se tím, že jejich tělo vypadá jinak než před těhotenstvím. Pokud i vy mezi tyto ženy patříte, rozhodně si video pusťte.

I když jsou plné ženské tvary krásné, tak samozřejmě víme, že nic se nemá přehánět a obezita je už zahrávání si se zdravím. Ale nevzít si v létě kraťasy kvůli nějakému tomu faldíku nebo většímu bříšku by byla škoda...

Hubnutí po porodu: Jak dostat bříško do formy?
Hubnutí po porodu: Tereza dokázala sama zhubnout skoro polovinu své váhy
Osvojte si pravidla batolecí stravy a zhubněte po porodu

 

 

Témata: Video, Jen pro maminku, Krása a styl, Laňka, Vid, Poslední doba, Velké bříško, Máť, Mýtus, Obezita, Škoda, Ohraná písnička, Sebevědomí, Písnička, Děti, Zářivá barva, NEJ, Kilo