Maminka.czVánoce 2018

Máte Vánoce pod kontrolou? Víme, kde dostanete až tři skvělé dárky k nákupu hraček

Reklama 31.  10.  2018
Ježíšek je kouzelný a dětská přání neomezená. Máte už svůj vánoční plán, jak to všechno zvládnout? Pokud ne, tak se v klidu podívejte na naše tipy. Co děti potěší, kde můžete skvěle ušetřit nebo získat k nákupům další dárky zdarma. Velký pohádkový kočár Barbie®, RC auto, elektronickou kytaru Máša a medvěd a další super hračky může přinést Ježíšek i k vám!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Základem všeho je samozřejmě dopis Ježíškovi. Jaká zásilka spadne Ježíškovi do schránky od vás? Malované psaníčko nebo roztomile sestavená objednávka z prvních naučených písmenek? A nebo jste čistě praktická rodina, a tak si vaše děti kroužkují vytoužené hračky ve vánočním katalogu oblíbeného hračkářství?

Jestli hledáte dobrou cenu a kvalitu, zkuste navštívit prodejny POMPO nebo si nabídku z pohodlí domova prohlédněte na webových stránkách. POMPO totiž letos opravdu překvapilo skvělou akcí Vánoční Stromeček. Pokud zde nakoupíte hračky nad 1799 Kč, můžete si vybrat dárek v hodnotě i několika stovek korun. CoCo plyšáka, fotbalistu FC Elite Europe, pizzerii v kufříku nebo Truck auťák.  

Klepněte pro větší obrázek

POMPO rozdává dárky za více než 10 milionů korun!

Na každé prodejně najdete Vánoční stromeček a pod ním skvělé hračky pro kluky, holčičky i batolata. Aby bylo překvapení dokonalé, každá prodejna ukrývá pod stromečkem jinou nadílku a úplně speciální najdete na e-shopu. Mrkněte sem

Akce probíhá do konce listopadu, a proto platí, že kdo dřív přijde, na toho bude čekat větší výběr. I když POMPO doplňuje dárky na prodejny průběžně a spravedlivě.

Tipy na dárky 
Čím můžete letos své děti o Vánocích překvapit?

Znáš to?
Akční vědomostní hra pro rodiny, které se chtějí neustále vzdělávat

Klepněte pro větší obrázek

Chcete si spolu s dětmi otestovat znalosti z oblasti české i světové kultury, hudby, filmu, známých osobností, ale i například ze světa zvířat? Zahrajte si Znáš to? Díky interaktivní hře rychle zjistíte, jak jste na tom s vědomostmi. Hra obsahuje 400 audio otázek z nejrůznějších oblastí.  Kdo zmáčkne první své tlačítko a odpoví správně, získává body. Hra Znáš to? trénuje postřeh, rychlé myšlení a nenásilnou formou obohacuje mozek o nové vědomosti.

Šílený profesor 
Procvičte si slovní zásobu i rychlé reakce

Klepněte pro větší obrázek

Svižná interaktivní hra, která podporuje slovní zásobu dětí i dospělých. Profesor vybere téma a hráči musí říkat slova s tématem spojená. A kdo neví, ten dostane trestnou nulu! Kdo má na konci hry nejméně trestných nul, vyhrává. Na další elektronické hry mrkněte sem.

RC VaporizR
Adrenalin pro kluky v každém věku

Klepněte pro větší obrázek

Obojživelník, který jezdí na suchu, ve vodě i po sněhu! Skvělá akční zábava pro kluky v každém věku. Vytuněné terénní auto na dálkové ovládání, které projede úplně všechno. Nezastaví ho voda, sníh, ani bláto! Má dva silné motory a pohon na čtyři kola. Odolná karosérie vydrží i tvrdé nárazy, auťák se bravurně otočí o 360 °. Adrenalin prudce stoupá, závodit může až deset aut najednou. VaporizR je dostupný v neonově žluté nebo zelené barvě.

Levitující planetka
Když chcete zapůsobit kouzlem…

Klepněte pro větší obrázek

Zajímá se váš potomek o vesmír? Pak ho určitě potěší kouzelná planetka, kterou může ovládat svou dlaní. Stačí pohybovat rukou a planetka se nad ní bude elegantně vznášet. K úžasnému efektu pro diváky není třeba žádné dálkové ovládání, planetka poslouchá jen svého majitele a navíc krásně svítí. Hračka, která se nabíjí přes USB kabel, se bude líbit klukům i holčičkám od osmi let.

Velké podlahové pianko
Pro milovníky hudby a netradičních hudebních nástrojů

Klepněte pro větší obrázek

Vedete své dítě k hudbě? Pokud ano, je to pro něj velký bonus. Zvlášť, pokud si váš malý muzikant bude umět zahrát svou písničku na hudební nástroj sám. S hudební hračkou velké podlahové pianko si děti užijí spoustu legrace, ale i radost z vlastní tvorby.

Metr dlouhé piano nabízí různé režimy.  Děti si mohou pouštět demo verzi, nastavovat různé hudební nástroje, vedle klasického piana ještě housle, harmoniku, kytaru, trubku a xylofon, zesilovat a zeslabovat zvuk a dokonce si složit a uložit svou vlastní melodii.

Na podlahové pianko se hraje na zemi, šlapáním na jednotlivé klávesy. To přináší hudebnímu nástroji úplně jiný rozměr. Děti se během hry vyřádí jak hudebně, tak pohybově. Zábavnou formou rozvíjí kreativitu i motoriku, učí se vnímat rytmus a melodii a rozeznávat různé hudební nástroje.

Robot Botley
Pro budoucí IT specialisty a malé vědátory

Klepněte pro větší obrázek

Botley je robůtek, který učí děti základům programování, aniž by seděly u počítače. Má jednoduché ovládání, plno zajímavých funkcí a programování děti pochopí během pár minut. Žádný telefon ani tablet. Pomocí šipek na jednoduchém dálkovém ovládání mohou děti naprogramovat jednotlivé kroky, nastavit opakující se smyčku nebo vytvořit podmíněný scénář, kdy Botley detekuje objekt před sebou. Robůtek je skvělý pro děti od pěti let. Rozvíjí logické myšlení, paměť i fantazii.

Chcete být na letošní Vánoce připravení? Tak neváhejte a pořiďte dárky v předstihu a s hodnotným bonusem navíc, který znásobí radost vašich nejmilejších. Hračky i vánoční katalog seženete v prodejnách Pompo nebo na pompo.cz 

Klepněte pro větší obrázek
 
Témata: Děti, Vánoce, Vánoce 2018