Maminka.czChování a vztahy

Mateřský desetiboj: Co vše se musí maminky naučit

12.  2.  2017
V okamžiku, kdy večer dítě usne v postýlce, se každá matka zalyká náhlým přívalem rodičovské lásky. Jak je to dítko rozmilé! Jak slastně oddychuje a jaká má růžová líčka! A hlavně: konečně je tuhé! Nelítá po bytě, nedělá bordel a nedožaduje se tisíce a jedné voloviny naráz. Chrní! Hurááá!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Za celodenní úsilí, které tomuto vrcholnému okamžiku dne předcházelo, by si všechny matky zasloužily zlatou medaili. Co zlatou, tu dostávají nějací olympijští žabaři, matky s dítětem na mateřské by měly dostávat platinovou, démanty sázenou! Výkony, které podávají dnes a denně, by nezvládl ani Roman Šebrle křížený se Supermanem a matkou Terezou.

Ale protože žádnou takovou medaili nedostanete, odměňte se samy. Než se pustíte do čtení následujících řádků, nalijte si deci vína a dejte nožky nahoru. Zasloužíte si to!

Bývalá Miss Jana Doleželová čeká miminko a už ví, co to bude

Dovedností, které ženy s malými dětmi na triku ovládají vedle běžných pracovních povinností a péče o domácnost, je rozhodně víc než deset. Nicméně ty nejdůležitější – a nejobdivuhodnější – jsme pro vás shrnuli do deseti bodů. Čest a slávu každé z nás, která v tom každodenním kolotoči dokáže jakžtakž obstát.

Témata: Jen pro maminku, Chování a vztahy, Leoš Mareš, Časopis Moje psychologie, Krása a styl, Jana Doleželová, Pracovní povinnost, Maková panenka, Dlouhý čas, Jídelní židlička, Máť, Kopie, PETO, Netřeba, Pavlína, Disciplína, Kyblík, Dřep, Rtěnka, Bývalá miss, IKE, Společenský život, Ručka, Roman Šebrle, Židlička