Maminka.czNovorozenec

MĚSTO NA KOLE aneb Festival kol i koleček

redakce 14.  4.  2012
Město na kole slibuje zábavu pro sportovce i rodiny s dětmi, představí horké novinky letošní cyklistické sezony a naučí vás správně se o své kolo starat. Nabízí také servis od profesionálních techniků v „Pit Stop“ stanicích. Můžete si své kolo nechat seřídit či nastavit správný posed. To vše zdarma! Pestrá přehlídka všeho, co souvisí s cyklistikou, se koná na náplavce Rašínova nábřeží v Praze od pátku 20. do neděle 22. dubna 2012.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Základem dobré jízdy je "zdravé kolo". Aby stroj sloužil dobře v terénu i na silnici, je třeba o něj pečovat. Na festivalu Město na kole se mimo jiné dozvíte řadu jednoduchých triků a postupů, jak si zajistit plně funkční a bezpečné kolo. Zkušení mechanici a lektoři v sérii přednášek s praktickými demonstracemi představí základy správného domácího servisu. Pokud přijedete na Město na kole se svým strojem, můžete využít profesionálního servisu přímo na místě.

Kromě péče o kolo se představí bohatý doprovodný program. Pro ty nejmenšípostavíme zábavnou překážkovou dráhu, kterou malí piloti mohou překonávat i na odrážedlech.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, festival, Demonstrace, Koleček, Město, MEŠ