Maminka.czVlasy

Holčička okouzlila svými vlasy i magazín Vogue. Podívejte se na další děti obdařené bujnou kšticí

Simona Formánková 6.  3.  2024
Malá Mia Aflao se stala celebritou takřka přes noc. Když její rodiče zveřejnili fotografii s pompézním účesem na sociálních sítích, začaly ji sledovat tisíce lidí. Podívejte se na vlasové kreace této izraelské dívky a dalších dětiček, které bujnou kšticí ohromují už od svého příchodu na svět.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hustá dlouhá hříva, pod kterou se skrývá malá hlavička dítěte, které si svůj dar ještě ani neuvědomuje. I tak by se dali popsat nepřehlédnutelní dětští vlasáči. Jedním z nich je i Mia Aflao. V pouhých 5 letech se prosadila díky svým dlouhým a krásným vlasům v módní branži a světě internetu. Objevila se také v britském vydání prestižního magazínu Vogue. Její úspěch vidí lidé dvojsečně.

Zatímco jedni jí předpovídají zářnou kariéru a lpějí na tom, aby se modelingu věnovala dál, druzí považují vystavování takhle malého dítěte na sociálních sítích za škodlivé. „Na Instagram nechodí jen přátelé, na které chcete udělat dojem, všude jsou špatní lidé. Ohrožujete její život i její současné a budoucí duševní zdraví,“ poznamenal jeden z jejích sledujících. 

Mia však není tak úplně výjimkou. Ačkoli se většina miminek rodí s jemnými vlásky, které sílí a houstnou s přibývajícím věkem, ani vlasáči nejsou raritou. Podívejte se do galerie na další malé šťastlivce, kterým příroda nadělila bohatší vlasový základ než ostatním.

Témata: Děti, Video, Mateřství, Batole, Miminko, Kojenec, Rodičovství, mág, Instagram, Miminko, Dcera, Sociální sítě, Vlasy, Účes, Mia, Mag, Holčička, Kštice, Internet, Vogue, Celebrity, Magazín, Vlasová kosmetika na Heureka.cz