Maminka.czTěhotenství

Michael Decastelo řádil v cirkuse, malá Zuzanka zvědavě přihlížela

redakce 11.  10.  2011
U příležitosti prezentace výrobků pro děti společnosti Babiez navštívily slavné maminky (a tatínci) se svými ratolestmi cirkusové představení. Některé děti shlédly cirkusovou show poprvé, takže nadšení bylo veliké.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První návštěvu v cirkusu absolvovala dcera Markéty Divišové a Tomáše Fuxy - Natálka. Pro tu bylo vše objevem a zábavou a dokonce jí v první řadě zelektrizovaly vlásky. „ Je ještě malá a některým vystoupením úplně nerozumí, ale očividně se skvěle baví“ to jsou slova Markéty Divišové.

Michaelnebyl od hraček k odtržení a tak jsem ho musela velice přemlouvat, že za chvilku uvidí živá zvířátka a klauny. Na samotném představení ho musela jistit babička, aby nepřelezl za medvědy do manéže, na které neustále něco pokřikoval a hrůzu jsem měla, aby nechtěl s akrobaty skákat na trampolíně. Zuzanku, které je jen půl roku, zaujala světýlka na stropě“, řekla ověšená dětmi na závěrečném rautu usměvavá Eva Decastelo.

DětiMíši Maurerové si při představení šermovaly svítícími pendreky a s otevřenými pusami sledovali především klauna, velbloudy a zebry.

Petr Vágner měl v cirkuse svou dceru a byl náhodně vybrán z diváků, aby po klaunovi kopíroval hudební vystoupení. Faktem je, že se Petr této role zhostil na výbornou a téměř tisíc diváků v hledišti ho odměnilo obrovským potleskem.

Pobavit se přišla s dětmi i manželka Michala Nesvatby Andrea se synem Michalem juniorem nebo první ženaReného Decastela Štěpánka se synem Eliášem, který také bravurně vystupoval s klaunem jako hráč na koště kytaru. Celé představení shlédla i Zuzana Vejvodová, která čeká přírůstek na konci ledna se svým přítelem Pavlem Nečasem, který těsně před koncem pospíchal do divadla.

Po ochozu cirkusu si to o přestávce vykračovala dcera Zuzky Belohorcové Salmaa evidentně se potutelně bavila, že si může být tam, kde ještě před chvilkou byla zvířátka.

Největší odměnou i pro dospělé i děti bylo setkání se slonem. Pan Jiří Berousek juniorpřivedl do manéže jejich obrovského dobráka a všichni si na něj mohli sáhnout nebo se s ním vyfotit.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, míč, Zuzana Vejvodová, Zuzanka, Dobrák, Petr Vágner, Řád, Pendrek, První žena, Mícha