Maminka.czSlavní rodiče

Michaela Ochotská otěhotněla. Byl to dárek partnerovi k narozeninám

Iva Endrychová 31.  7.  2014
Michaela Ochotská otěhotněla. Byl to dárek partnerovi k narozeninám
Michaela Ochotská lepší dárek svému partnerovi tenistovi Lukáši Rosolovi k narozeninám vymyslet nemohla. Konečně se zadařilo a na cestě je miminko.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Míša se s Lukášem o miminko snažili docela dlouho. Kolovaly zvěsti, že se to nedaří, protože je Michaela příliš hubená. Teď je všem dohadům konec. Míša otěhotněla a radostnou novinu potvrdil deníku Bleski její partner tenista Lukáš Rosol. "Ke svým narozeninám jsem dostal od partnerky ten nejkrásnější dárek, jakým jsem si mohl přát. S Míšou čekáme miminko, na které se oba strašně těšíme. Tyto narozeniny budou pro mě nezapomenutelné," byl nadšený.

Nepředstavitelnou radost má i nastávající maminka. "Jsem neskutečně šťastná, je to sen," září bývalá moderátorka. Mít miminko, po tom se svým partnerem toužila velmi dlouho. Začala tomu i podřizovat svůj život. Nakonec se kvůli tomu vzdala i kariéry televizní moderátorky.

Teď poznává svět, zatímco její partner na tenisových kurtech bojuje o miliony. Tak třeba se jí splní i další sen - mít svatbu. O ruku jí již Lukáš požádal. Bylo to strašně romantické. Zásnuby proběhly v Paříži a od té doby nosí Míša prstýnek od Cartiera v hodnotě téměř půl milionu korun. Podle deníku Sedmička by se rádi vzali ještě před narozením miminka.

Termín má Míša stanovený na počátek příštího roku.

Témata: Slavní rodiče, míč, partner, Dárek, zásnuby, Televizní moderátor, Tenisový kurt, Dar, Nejkrásnější dárek, Mícha, Part, Par, Tenista, Michaela Ochotská, Narození, Michaela, Pár, Lukáš Rosol, Tipy na dárky na Heureka.cz