Maminka.czKam s dětmi

Mikuláš s čertem opět na Barrandově

redakce 28.  11.  2012
Společnost Barrandov Studio v sobotu 1. prosince uspořádá první mikulášskou nadílku ve filmovém ateliéru. Pro malé návštěvníky i jejich rodiče je připravený bohatý program v duchu těch nejslavnějších českých pohádek!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Celý program se ponese v duchu populárních čertovských pohádek, především nezapomenutelného Bočanova filmu S čerty nejsou žerty a Princezny ze mlejna Zdeňka Trošky,“ uvádí ředitelka Fundusu Barrandov Studio Věra Krátká s tím, že po loňském úspěchu návštěvy Mikuláše a jeho věrných druhů v barrandovském Fundusu společnost rozšířila program i kapacitu akce. „Zveme všechny na nadílku do historického ateliéru číslo 4, jímž procházely dějiny českého a světového filmu již od čtyřicátých let minulého století,“ dodává.

Pro děti jsou připraveny soutěže s pohádkovými postavami, dětská diskotéka a samozřejmě je čeká i mikulášská nadílka. Pro celou rodinu bude v ateliéru otevřena i fotokostymérna, v níž si za pomoci zkušených barrandovských kostymérek může každý vyzkoušet podle vlastních představ originální filmový kostým a odnést si fotografie sebe i svých blízkých na památku. K dispozici je samozřejmě i občerstvení a dostatek míst k sezení.

Mikuláš přijde do ateliéru dvakrát. Dopolední nadílka se rozdává mezi 10:00 a 12:00. Odpoledne potom na návštěvníky čeká od 14:00 do 16:00. Doporučujeme si jeden z termínů předem rezervovat. Rezervace již přijímáme na známé emailové adrese prohlídky@barrandov.cz. Nezapomeňte v e-mailu uvést počet dětí a alespoň přibližný věk, abychom měli pořádnou nadílku pro všechny. Cena vstupenky je 80 Kč pro dospělého a 120 Kč pro dítě (mikulášská nadílka je v ceně). Vstupenky je též možno zakoupit předem na recepci v hlavní budově studií na Kříženeckého náměstí č. 322, Praha 5. Rezervujte si svá místa včas, kapacita je omezena!

Vstup pro pěší veřejnost (a pro přijíždějící MHD) bude v den konání akce z Kříženeckého náměstí, hlavní vjezdovou vrátnicí. Zajištěn je pro návštěvníky i parking (u zadní vjezdové vrátnice z křižovatky ulic Slavínského a Geologická). Veřejná doprava: bus 105 (ze směru od Smíchovského nádraží) a 230 (ze směru od sídliště Stodůlky) do zastávky Filmové ateliéry; tram 12, 14 a 20 (stanice K Barrandovu a poté pěšky na Kříženeckého náměstí zhruba 800 metrů).

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, čert, Mikuláš, Věra K, Stodůlky, Mikulášská nadílka, Bar, Přibližný věk, Mik, Trosky, Cert, Bár, Mikula, S čerty nejsou žerty, Sídliště