Maminka.czVaše příběhy

MÍLA (49 let): Gynekolog mě odbyl, že jsem v menopauze, ale já byla těhotná

Martina Machová 22.  4.  2017
Míla i její gynekolog se shodli, že lehké zdravotní problémy, kterými Míla prochází, jsou naprosto typickými příznaky nadcházející menopauzy – oba se však velmi spletli.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Spíš babička s dědou než rodiče

K napsání mého příběhu mě inspiroval nedávný článek, ve kterém maminka Ája vyprávěla, že je její dcera stejně stará jako její vnuk. U nás doma to mohlo teoreticky dopadnout velmi podobně…

Když jsme s manželem a dospívající dcerou vedli našeho syna v září poprvé do školky, vypadali jsme jako milující prarodiče s nezvedenou mladičkou samoživitelkou, která si neplánovaně ke konci středoškolského studia pořídila potomka a my jí s ním starostlivě pomáháme.

ÁJA (27 let): Má sestra je stejně stará jako můj syn

Jenže chyba lávky! Jonášek není můj vnuk, ale tříletý syn, kterého jsem si před mnoha a mnoha lety moc přála. Jenže tenkrát to, i přestože jsme byli s mužem oba zdraví, nevyšlo. A tak jsme se časem smířili s tím, že je nám souzena jen dcera, ostatně mít jedináčka mělo i své výhody.

Témata: Těhotenství, Láska a vztahy, Vaše příběhy, Aspergerův syndrom, Milá, Asperger, Menopauza, Jonášek, Stáří, Tříletý syn, Einstein, Vnuk, Gates, Slečna, Let, Bill Gates, Rarita, Vitamín d, Zažívací problém, Válečka, Jonáš, První vnouče, Vnouče, Gynekolog, Valečka