Maminka.czŠkolák

Minihoroskop na březen: Co čeká vaše děťátko?

Valérie Čermáková 5.  3.  2012
Minihoroskop na březen: Co čeká vaše děťátko?
Březen, za kamna vlezem… Tak to se pletete, vaše děti vám povalování nedovolí!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ryby

19. února–20. března

Budou vás trápit zoubky. I ty, které se vyklubají až za několik týdnů, o sobě dají vědět už dnes. Nepodléhejte panice a vydržte. Na trhu je mnoho pomocníků, kteří přinesou kýženou úlevu.

Beran

21. března–19. dubna

Vycházky jsou to, co ho momentálně baví. Neseďte proto doma, navlékněte termoprádlo a vyrazte nakrmit labutě, pohladit sousedova pejska… Klid byste doma stejně neměla.

Býk

20. dubna–20. května

Rozhodne se, že vás potrápí svou touhou vyrazit do zoologické zahrady. Že počasí k celodennímu výletu nevybízí? A koho to zajímá? To vy jste pohodlná, nikoli vaše dítě. Déšť ani sníh mu nevadí.

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na březen 2012

Blíženci

21. května–20. června

Rýma, která vás na počátku měsíce překvapila, rychle ustoupí, pokud dáte na babské rady a recepty. Víte, že nejlépe zabírá med a šťáva z cibule? Zeptejte se ékárny vlastně nepotřebujete.

Rak

21. června–22. července

A nedá si pokoj a nedá. Snažte se vysvětlit svému potomkovi, že kamikadze zábavy nejsou nic pro něj a rozbitá hlava do obývacího pokoje taktéž nepatří.

Lev

23. července–22. srpna

Vodní hrátky odložte na letní měsíce, vzhledem k mnoha vrstvám, které vaše zlatíčko nosí permanentně na sobě, hrozí vznik lišeje a ekzému.

Panna

23. srpna–22. září

Nechutenství, které vaše dítko trápilo v posledních dnech, přejde. A vy se začnete divit, kolik toho dokáže spořádat. Přidejte mu, období spurtu trvá krátce a potřebuje být podloženo zdravým základem.

Váhy

23. září–22. října

Nezapínejte televizi, vaše ratolest chce mluvené slovo. Vaše mluvené slovo. Sáhněte tedy raději po knize pohádek nebo ve fantazii stvořte postavičku, která bude potomka provázet celým dětstvím.

Štír

23. října–21. listopadu

Vztek a snaha o sebeprosazení ho neopustí ani v březnu. Obalte si nervy čokoládou a nábytek ochrannou fólií, jinak se zhroutíte. Lihový fix z pohovky opravdu odstranit nejde, takže to ani nezkoušejte.

Střelec

22. listopadu–21. prosince

Mandarinky neservírujte, jinak si zaděláte na vznik alergií. Zkuste společně se svým potomkem jíst tento měsíc jenom to, co opravdu roste v Česku, a uvidíte, že se jeho zdravotní stav zlepší.

Kozoroh

22. prosince–19. ledna

A je to tady! Těšte se na první sprosté slovo, které si vaše dítě přinese ze školky, návštěvy u známých, od televize. A vy budete muset vysvětlovat, proč se to neříká. Jste na podobnou diskusi připravená?

Vodnář

20. ledna–18. února

Sníh a zábava venku mu nedají spát. Pokud se necháte přemluvit, ststrávíte na svahu celé dny. Dbejte ale, aby váš malý sportovec ve víru hry neprochladl.

Témata: Děti, Časopis Maminka, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Chování a vztahy, termoprádlo, Vodní hrátky, Mini, Vaš, Zdravý základ, Děťátko, Březen, Malý sportovec