Maminka.czBatole

Minihoroskop na únor: Co čeká vaše děťátko?

Valérie Čermáková 7.  2.  2012
Minihoroskop na únor: Co čeká vaše děťátko?
Únor bývá vášnivý a plný emocí. Bude takové i vaše dítě? Připravte se!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vodnář

20. ledna–18. února
Vztek bude vaším dítětem jen cloumat. Dovolila jste si totiž nekoupit mu hračku, po které tolik touží. Máte dvě možnosti. Zlobu přehlížet, nebo podlehnout. Co si vyberete?

Ryby

19. února–20. března
Na bolavé bříško je nejlepší dušená mrkvička. Naservírujte ji vašemu potomkovi, bude potřebovat pevný základ, aby neblinkal dlouho do noci. Vybírejte raději lehčí pokrmy.

Beran

21. března–19. dubna
Výlet k příbuzným se vám nepovede. Pokud chcete eliminovat škody předem, rozhodně je poproste o to, aby odstranili vše křehčí z dosahu záškodníkovy ruky.

Býk

20. dubna–20. května
Nechte svého Býčka pořádně se vyspat. Večer mu nepovolujte žádné dlouhé ponocování, na unavený organismus snáze „sedají“ bacily. A to byste přece nechtěla. Energii do žil můžete svému potomkovi vlít vitaminovým koktejlem.

Blíženci

21. května–20. června
S pohádkou nešlápnete vedle. Odložte ale knihu a tvořte nový příběh spolu se svým dítkem. Věděla jste, kolik fantazie ukrývá tříleté tělíčko a jak mnohovrstevný je jeho svět?

Rak

21. června–22. července
Babička vám vašeho korýše tajně kazí! Promluvte si s ní, nebo kromě charakteru dojde i na zuby. Mimochodem, kdy jste byli společně na kontrole u stomatologa?

Lev

23. července–22. srpna
Nechte ho řvát. Patří to k jeho přirozenosti a hlukem si označuje svoje teritorium. Slabší jedinci z něj prchají do míst, kde je klid. Kam se schováte vy? Nebo ukážete, kdo je v rodině vládcem?

Panna

23. srpna–22. září
Sněhová nadílka někoho uvede v úžas, vaši Pannu v zármutek. Sníh ji nebaví, tak si pro vylepšení nálady doma malujte kytičky a chystejte se na jaro. Přijde – už brzo.

Váhy

23. září–22. října
Nedonutíte ratolest, aby do školky chodila s radostí, návštěvy doma vítat nechce. Dopřejte jí pocit, že může rozhodnout o tom, co se bude dít. Alespoň jeden den v měsíci. Konzultujte s ní své plány.

Štír

23. října–21. listopadu
Jeho osten je připravený bodnout. Žádný den pro zamilované na něj neplatí. Naopak, Štíři si budou chtít řídit svůj svět bez zbytečných záležitostí. A kdo to nevezme na vědomí, špatně dopadne.

Střelec

22. listopadu–21. prosince
Zima pomalu končí, jaro je v nedohlednu. Vyrazte do bazénu a připomeňte si, jak krásné může období plné vody a radosti být. Střelec vás překvapí novými schopnostmi, o kterých jste dosud neměla ani tušení.

Kozoroh

22. prosince–19. ledna
Potřebuje nový šatník. Tepláky má prodřené, tričko umazané od barev, svetr od čokolády. Podobné detaily momentálně neřeší, chystá pro vás totiž velké překvapení. Vy si během té doby můžete užít nakupování pro své zlatíčko.

Témata: Děti, Časopis Maminka, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Chování a vztahy, únor, Děťátko, Zármutek, Teritorium, Pevný základ, Vaš, Mini