Maminka.czBatole

Míša Maurerová s dvojčátky a další slavné maminky slavily

redakce 24.  4.  2012
Míša Maurerová s dvojčátky a další slavné maminky slavily
Na slavnostní oběd v restauraci La Gare pozvala Štěpánka Duchková své kamarády s dětmi při příležitosti oslav 3. narozenin jejich dvojčátek Adama a Honzíka. Nebyla to jen oslava, ale také kuchařský den dětí se spoustou her, které si ratolesti řádně užívaly.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dcera Mahuleny Bočanové Márinka si „zakuchařila“ ,vyrobila a nazdobila čokoládové figurky, které si po vychlazení mohla odnést domů. „Domů si neseme úplně všechno, na šatech barvy, čokoládu, ovoce, šlehačku i kus dortu. Jsme sice najezené , ale vše musí rovnou do pračky,“ smála se Mahulena. Klukům darovaly houkačku, aby si to doma hlavně s maminkou a tatínkem pořádně užili.

Oslavenci Adam a Honzíkměli obrovskou radost z barrandovských berušek. Maminka Štěpánka Duchková tlumočila jejich pocity: „Nejdříve se berušek trochu báli, jestli nekoušou, když mají otvírací pusu, ale hned si je zamilovali. Hodně je bavilo zdobení čokoládových zvířátek a vrcholem dne bylo malování vodovými barvami, to doma nesmějí a tak se do toho řádně opřeli. Jak na ně koukám, barvu mají všude i pod zástěrou na trenýrkách a na teniskách. A dort se jim nejen líbil, ale i chutnal a ten mají i za ušima,“ podělila se o zážitky synků starostlivá Štěpánka.

Dalšími gratulanty byla rodina Kláry Doležalové. Ta přinesla klukům 2 CD, které sama nazpívala, a dala za úkol Štěpánce kluky všechny písničky naučit: „Rádi chodíme na nedělní brunche. Je to výjimečná chvíle, kdy si s mužem sedneme v klidu, zatímco děti si hrají v dětském koutku. Nikdy jsme ale ještě nezažili, resp. naše děti, aby měly možnost zahrát si na kuchařky. Mia poprvé ochutnala čokoládové fondue, respektive si sama zkusila, jak ovoce obalit čokoládou. Starší Natálka si zase vyzkoušela, jak by jí šla práce cukrářky,“ řekla při „úklidu“ svých dětí Klára Doležalová.

Dvojčátka Míši Maureové - Madlenka a Pepíček dojala všechny přítomné, když svým kámošům zazpívala gratulaci „Hodně štěstí zdraví….“ a darovala jim nádherné auťáky na dálkáč.

ČTĚTE TAKÉ: Soutěž o balíčky léčivých ovesných koupelí pro děti + maminky

Doslova na poslední chvíli přišel i Jadran Šetlík a jeho dary byly tradičně luxusní. „My to dříve prostě nestihli, víte, co to je, když se vypravuje manželka a dvě děti!! Vždyť mně rozumíte,“ pomrkával na kolegy fotografy Jadran.

Protekci si vydobila Gábina Partyšová se synem Kristiánem a Štěpánkou, zatímco ostatní se věnovali svým ratolestem v dětském koutku, tato trojice si troufla péct palačinky přímo pro hosty restaurace.

„Kdo chce další palačinkůůů, pečeme pro všechny, tenoučké, měkounké a dobré,“ volal na překvapené hosty Kristián. „Když většinu palačinek Kristian rozdal, tak tu poslední, již mistrovsky upečenou a dobře ochucenou, slupnul sám. Chtěla jsem zapojit i Pepu, ale ten si v pohodě jemu vlastní seděl před restaurací, ochutnával dobroty a švitořil s novináři,“ s nacpaným bříškem hlaholila vysmátá Gábina.

Byl to prima nedělní den pro všechny děti i rodiče a především oslavenci Adam a Honzík budou mít hezké vzpomínky.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Dvojča, Štěpánka Duchková, Výjimečná chvíle, Dálka, Gabriela Partyšová, Sla, Míša Maurerová, Mahulena, Márinka, Auťák, Maur, Mísa, Míša, Michaela Maurerová, Gábina Partyšová