Maminka.czSlavní rodiče

Míša Tomešová má druhého syna! Ve čtvrtek ještě zpívala na jevišti

redakce 19.  8.  2018
Herečka Míša Tomešová (27) má druhého syna. Ke staršímu Kristiánovi dnes přibyl mladší bráška Jonáš. Dvojnásobná matka o tom informovala na svém instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ještě ve čtvrtek v pražském divadle Kalich zkoušela muzikál Vlasy, dneska v pražském Podolí porodila druhého syna. Staršímu Kristiánovi je přitom teprve rok a půl. 

Porod okomentoval i hereččin manžel Roman Tomeš. „Tohle je můj Vesmír! Už budeme doma čtyři! Tolik lásky ani nelze slovy vyjádřit! Jsem ten nejšťastnější a nejpyšnější táta a manžel! Jonáš! 3880 g a 52 cm! Vítej, dušičko, na planetě Zemi,“ přivítal své druhé dítě. 

Galerie: Slavní klokani. Které celebrity dávají přednost nošení? A mají dítě ve správné poloze?

Míšu jsme loni fotili na titulní stranu časopisu Maminka. „Moje životní motto je, že šťastná máma rovná se šťastné dítě. Snažím se být šťastná, spokojená a navíc jsem milovaná," řekla tehdy. Po prvním porodu se o ní hodně mluvilo v souvislosti s tím, že si nechala zpracovat placentu do kapslí, které později užívala. 

10 stěžejních milníků v životě batolete. Na tohle se pediatr neptá

Před druhým porodem pro změnu mluvila o tom, že by ráda, kdyby to mohl být hypnoporod - způsob, který přivádí na svět své děti například vévodkyně Kate. Absolvovala přitom přípravný kurz v tomto duchu, který si moc pochvalovala. 

"Musím říct, že se na druhý porod začínám už hodně těšit. Zažili jsme víkendový kurz @porod_je_krasny s technikami hypnoporodu. Nebojte, nemusíte si pod tím představovat zhypnotizovanýho člověka, co o sobě neví, a šarlatánství. Jde tu především o to, aby si žena uvědomila, že je silná, sebevědomá, že porod je pouze a jen její, že to zvládne sama bez strachu a vnějších zásahů, s pomocí dechu a pozitivních myšlenek, protože její tělo je dokonalé a stvořené k tomu rodit," napsala před pár měsíci Míša Tomešová. 

Hypnoporod jako Kate: Jde to i v Česku? Herečky už se těší!
Sex po porodu: Tohle jste možná vůbec nevěděli!
Míša  Maurerová je těhotná! Otce třetího dítěte tají
Témata: Porod, Slavní rodiče, Novorozenec, Mateřství, Slavní tatínci, Miminko, Syn, Dítě je na světě, Hypnoporod, Kristián, klokani, Kate, Druhý syn, Tomešová, Šťastná máma, Kristian, Kalich, Druhé dítě, Instagram, První porod, Víkendový kurs, Míša Tomešová, Maminka, Pozitivní myšlenka, Pražské Podolí