Maminka.czBydlení

Mladý pár vyměnil hypotéku za pojízdný mini domek, který musíte vidět

21.  2.  2020
Máte pocit, že s narozením dětí je vám váš byt trošku stísněný? Tak to jste nejspíš ještě neviděli mini domeček, ve kterém bydlí tato mladá tříčlenná rodinka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Architekta Roberta a jeho partnerku Samanthu již nebavilo utrácet peníze za pronájem bytu a zadlužit se nechtěli, proto si po víkendech postavili domek na kolečkách, který je vyšel na úžasných 21,000 liber.

Celý domeček je promyšlený do posledního detailu. Majitelé dokázali využít doslova každý centimetr čtvereční. Kromě ložnice, obývacího pokoje, malinkaté koupelny i prostorné kuchyně zde nechybí ani komora, ve které má rodina uložené sportovní vybavení.

Přestože je domeček opravdu malý, celkem má necelých dvacet metrů čtverečních, tak nabízí veškeré potřebné zázemí, a to včetně perfektně vybavené kuchyně, ve které nechybí trouba, sporák, lednice ani digestoř.

Pár zatím v tomto domku  žije a cestuje dva roky. Před rokem se však jejich rodinka rozrostla, a tak nyní cestují i se svou malou dcerkou.

Jak by se vám takové bydlení líbilo?

VIDEO: Kapesní domov, který vás ohromí pohodlím, funkčností i designem

Neshodneme se, jak se podělit o domácí práce. Pořád se kvůli tomu hádáme
Váš dům – váš hrad. Rady jak ho zabezpečit před odjezdem na dovolenou
Pasivní dům. Zbytečný přepych nebo optimální řešení?
Témata: Vaše příběhy, Bydlení, Obývací pokoj, Byt, Poslední detail, Rodinka, Přepych, Hypotéka, Komora, Mladý pár, Digestoř, Domek, Funkčnost, Kuchyně, Šaman, Centimetr, Domeček, Pár, Vid, Par, Metr čtverečních, Mini, Dom, Pronájem, Narození