Maminka.czZajímavosti

Mlékovač, polštář, řasenka i balzám na rty. To vše můžete vyrobit ze sušenek

redakce 25.  2.  2018
Teenageři jsou prostě studnicí nápadů, které by nás dospělé nejspíš ani ve snu nenapadly. Podívejte se na bláznivé nápady, které vznikly jako výzva k populárním kakaovým sušenkám.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Myslíte si, že Oreo je pouze k jídlu? Omyl! Někdo se sice řídí heslem „Otoč, olízni, omlékuj“, ostatní fanoušci populárních kakaových sušenek s náplní se ale pouští do mnohem bláznivějších výzev.

Chytrý mlékovač

Klepněte pro větší obrázek

Staňte se Oreo vynálezcem a vytvořte si vlastní mlékovací stroj! Stačí mít u sebe pájecí pistoli, tvrdý karton z krabice, mléko a pochopitelně Oreo sušenky. Toto video má přes 17 milionů zhlédnutí a osloví především důvtipné kutily.

Podívejte se na video

Sladký pohled

Klepněte pro větší obrázek

Důkaz, že Oreo není jen k jídlu, dokazuje Katharine Ward. Ta z Oreo sušenek vytvořila DIY Oreo řasenku. Inspirujete se? Výsledný efekt je téměř k nerozeznání od klasické řasenky.

Přesvědčit se můžete tady: https://www.youtube.com/watch?v=qL0k6VhuaME

Sladký úsměv

Klepněte pro větší obrázek

Bojujete se suchými a rozpraskanými rty? Máme pro vás další kosmetickou vychytávku, kterou je Oreo balzám a peeling na rty 2v1. K jeho výrobě budete potřebovat jen pár ingrediencí a několik málo minut času. Dopřejte vašim rtům příjemné zvláčnění a hydrataci, kterou si jistě zaslouží.

Výrobu Oreo balzámu si můžete prohlédnout tady: https://www.youtube.com/watch?v=KbgqQ6SqDxg

Nejsladší polštář

Klepněte pro větší obrázek

Kdo by neměl rád postel plnou pohodlných měkkých polštářků… A co si takhle ustlat na sušence? Vsadíme se, že se vám pak budou zdát jen ty nejsladší sny.

Návod na výrobu sladkého polštářku najdete tady: https://www.youtube.com/watch?v=zaAJCueToNM

Pro zapomětlivce

Klepněte pro větší obrázek

Máte plnou hlavu nápadů a pořád si někam něco zapisujete? Mějte všechny vaše myšlenky pohromadě a vyrobte si originální diář.

Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=cEBrCJ5Yf0A

Sušenky a youtubeři

Jak vidíte sami, Oreo poskytuje nekonečný zdroj inspirací a teenageři po celém světě vymýšlejí nejrůznější nápady. Pozadu nezůstali ani youtubeři z České republiky a ze Slovenska. Vyzkoušej si challenge s Matúšem a Annou Sulc. Sledujte jejich sociální sítě, kde třeba zjistíte, jak si vyrobit cool omlékovač, nebo se můžete zapojit do zábavných výzev.

Nevíte, jak podat kojenci medicínu? Podívejte se na trik britské maminky
Ve dvou a půl letech na přehlídková mola? Malý model rozesmívá internet
VIDEO: Chybí sníh? Sáňkujte v bytě!
Témata: Zajímavosti, DIY, Důvtip, Sladký úsměv, Teenager, Cool, Fanoušci, Studnice, Sociální síť, Polštář, Nápad, Celý svět, Ret, Přehlídková mola, Oreo, Řasenka, Plná hlava, Česká republika, Pól, Suchý ret, Výsledný efekt, Výzva, Balzám, Polštářek, Slovensko

Video