Maminka.czSlavní rodiče

Móda dětí slavných maminek

Monika Kváčková 6.  1.  2011
U slavných maminek jsme zvyklí na to, že obvykle vypadají, jako by právě vystoupily z módního žurnálu. A jak je to s módou jejich dětí? Podívejte se na následující videoreportáž BABY televize.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jistou dobu proběhla v médiiích vlna zpráv o nepřiměřeně nákladném a náročném šatníku Suri Cruise, dcery hollywoodských hvězd Katie Holmes a Toma Cruise. A paralelně s tím byla stran oblékání svých dětí kritizována českými médii např. Ivana Gottová. Jak je to tedy s našimi slavnými maminkami? Opravdu je pro ně na prvním místě, aby jejich dítko vypadalo jako z módního magazínu, bez ohledu na praktičnost?

Čtěte také: Výchova podle slavných maminek

"Oblečení pro syna kupuji především takové, které je pohodlné", říká známá česká moderátorka Eva Decastelo a současně vyvrací doměnku módnosti na prvním místě "Je důležité, aby nikde nedřelo, mělo podšité knoflíky a hlavně, aby bylo co nejjednoduší oblékání.".

Dcery Zdeňky Ždáníkové - Volencové si naopak na módu potrpí. "Moje holčičky, kdyby mohly, tak by nosily troje šatičky naráz a byly by nejšťastnější na světě, potvrzuje sympatická herečka. "Zvláště malá Jana musí mít vždy sukýnku, i přesto že je teď zima a má pod ní oteplovačky."

"Já mám ráda takovou tu sportovní eleganci" prozradila nám s úsměvem Štěpánka Duchková. "Dnes mají na sobě košili a džínové lacle, protože je to praktické", dodává ještě k oblečení svých dvojčátek.

Co obléká svým dětem Monika Marešová? A co na módu svých dětí říkají slavní tatínkové? Podívejte se na videoBABY televize a dozvíte se i to, s jakými hračkami si hrají kluci moderátora Leoše Mareše, proč se Eva Decastelo pětkrát denně převléká nebo, že Petr Vágner má doma módní ženu.

Oblíbená italská značka s dětským a těhotenským zbožím Prénatal je i v České republice a to si zasloužilo pořádnou oslavu. Na slavnostním otevření butiku, který najdete v pražském nákupním centru Harfa, se proto sešla spousta známých rodičů se svými dětmi, aby tuto novinku oslavila. Děti řádily, rodiče vybírali a vůbec bylo všem fajn.

Témata: Děti, Slavní rodiče, Krása a styl, Móda, Děti slavných, Dětské oblečení a dětská obuv, Štěpánka Duchková, Monika Marešová, Petr Vágner, Suri Cruise, Ivana Gottová, Sympatická herečka, Katie Holmes, Mód, Sla, Dětská obuv na Heureka.cz