Modelínou k rozvoji kreativity

Reklama 14.  4.  2015
Dopřejte svým dětem hodiny nekončící zábavy, u které mohou rozvíjet svou fantazii a zlepšovat jemnou motoriku. S modelovací hmotou Play-Doh jejich kreativita nebude znát hranice!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jistě si vzpomínáte na hodiny zábavy ve společnosti plastelíny, ze které jste dokázali vytvořit vše, co vám přišlo na mysl. V dnešní technické době je důležité, aby i vaše děti měly možnost zábavně rozvíjet svoji představivost a tvořivost. Hraní s modelovací hmotou podporuje nejen jejich fantazii a kreativitu, ale také pomáhá při rozvoji motoriky.

Pokud nad modelínou již delší dobu uvažujete a hledáte vhodný typ, který nebarví, dlouho vydrží, a přesto ho velmi rychle dostanete i z takových míst jako je koberec, pak se svým pátráním můžete přestat. Modelovací hmota Play-Doh je přesně to, co chcete. Původní americká značka nejprve sloužila jako čistič tapet, avšak děti pro tento výrobek brzy našly mnohem lepší využití. Po úpravě složení tak vznikla v roce 1950 hmota Play-Doh.

Kromě základní sady naleznete na stránkách společnosti širokou škálu setů, které vašim dětem zajistí neomezené hodiny zábavy. Děti mohou svou kreativitu uplatnit při výrobě okouzlujících šatů pro princezny, zahrát si na hasiče a uhasit požáry, či ozdobit dortíky.

Klepněte pro větší obrázek

Jak ještě lépe využít výrobky Play-Doh?

Přihlaste svou mateřskou školu do Play-Doh Academy. Díky tomuto programu získají školky informace o nových výrobcích, soutěžích a také nápadité návody k modelování s Play-Doh. Výhodou členství je možnost objednání výrobků za zvýhodněné ceny, které mohou využít i rodiče. Přihlášené školky si navíc mohou pozvat Play-Doh team s pestrým programem.

Objevte kouzlo modelovací hmoty Play-Doh a nechte své děti vytvořit si vlastní svět.

Více informací naleznete na www.hasbro.cz/playdoh