Maminka.czSlavné maminky

Modelka Michaela Štoudková o svém těhotenství: S pozitivním testem jsem lítala radostí!

sim 26.  8.  2021
Sympatická moderátorka, modelka a druhá vicemiss z roku 2005 prozradila světu úžasnou novinku. „Klokan přiletí v únoru,“ napsala k nádherným fotkám s bříškem, které sdílela na svém instagramovém účtu. Společně s partnerem Vojtou se moc těší, až budou rodina.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bývalá královna večírků, krásná Michaela Štoudková (35), se dnes hodně věnuje zdravé stravě a sportu, miluje například běh nebo surfování, ráda a často cestuje a objevuje svět. Loni v zimě propadla i ona „hitovce“ v podobě  otužování v ledové vodě.

Prozradila, že miminko bylo plánované a cítí se v jiném stavu moc dobře. S přítelem Vojtou žijí společně již spoustu let, nedávno se přestěhovali do vysněného domku, kam za pár měsíců přibude první potomek.

„Těhotenství bylo plánované, právě se stěhujeme a mám pocit, že do sebe vše hezky zapadá. Že čekáme miminko, jsem příteli oznámila při kontrole našeho nového domku. Měla jsem v kabelce těhotenský test, který jsem si šla tajně udělat. A hned vylezly dvě čárky. Rozbrečela jsem se a začala tam lítat s testem v ruce. Moje maminka to na mně poznala, takže jsme to hned řekli i taťkovi a zbytku rodiny. Moc se na miminko těším, zároveň mám ale strach, což už prý nikdy nepřejde. První dva měsíce mě potrápily nevolnosti, které se objevovaly každý den odpoledne. Myslím ale, že to mohlo být horší. Teď už se vše vrací do normálu, chci se konečně začít hýbat. No, uvidíme, není to úplně jen v mé režii,“ říká nastávající maminka Míša.

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Rodina, míč, Instagram, Sociální sítě, Moderátorka, modelka, surfování, Michaela Štoudková, Mícha, Lít, Bříško, Vicemiss, Fotka, Mód, Instagramový účet