Maminka.czSlavné maminky

Moderátorka Eva Hecko Perkausová se stala maminkou. Jaké netradiční jméno dala svému synovi?

Dita Mrázková 27.  11.  2022
U Evy a jejího partnera naděloval Ježíšek už o pár týdnů dřív! Poslední listopadovou sobotu přivítali na svět malého bojovníka. Právě ten totiž charakterizuje netradiční jméno keltského původu, které chlapec dostal.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tak se konečně dočkala! Krásná moderátorka porodila den před první adventní nedělí svého prvorozeného syna. Ještě před měsícem přitom zdobila, coby těhulka, listopadové číslo časopisu Maminka.

„Chtěla jsem děti brzy. Do třiceti minimálně jedno. A s těmi dalšími přírůstky – chtěli bychom, ale uvidíme, jaký bude první porod. Na to mě všichni taky upozorňují, ať radši počkám s dalšími plány po porodu. Děti jsem vždycky chtěla tři. Sama jsem ze tří dětí, mám dva starší bratry. Takže dvě minimálně, a kdyby mi pánbůh dopřál víc, tím lépe. Ale třeba změním názor. Nebudeme předbíhat, svěřila se nám v rozhovoru. 

Eva porodila v sobotu 26. listopadu a syn dostal netypické jméno Kilian. Fotografii z porodnice sdílela na svém Instagramu s dojemným vyznáním:  „První adventní neděle roku 2022 je tou nejkrásnější adventní nedělí, jakou jsem si mohla přát. Včera 26.11., ve večerních hodinách, přišel na svět malý Killian. Vítej mezi námi, andílku!"

Evin manžel je z pěti dětí a ona sama má prý v plánu minimálně tři, jak nám svěřila během rozhovoru. „Kvůli výběru jména u nás neprobíhaly žádné dlouhé diskuse, měli jsme s manželem podobnou představu, kam se ubírat. Nic typicky českého, ale ani přehnaně exotického nebo zahraničního. Příjmení bude Hecko, to je krátké a dá se dobře kombinovat. Na jméně jsme se shodli a vybrali jedno z našeho „předvýběru“. A oběma se nám moc líbí!,“ řekla nám Eva.

Evě a jejímu partnerovi gratulujeme a malému Kilianovi přejeme hodně zdraví.

Témata: Těhotenství, Porod, Slavné maminky, Rozhovor, Mateřství, Životy slavných, Instagram, Syn, Celebrity, Sociální sítě, Moderátorka, jméno, Ježíšek, Netradiční jména, Killian, Eva Hecko Perkausová, Mód, Kilián, Hecko, Netradiční jméno, Maminka, Adventní neděle