Maminka.cz1. týden těhotenství

Monika (41): Máme sex každý den. Už dvacet let

Michaela Karavarakis 9.  2.  2017
„Sváťovu náruživost jsem objevila vlastně až po svatbě. Před tím bych to do něj nikdy neřekla a vsadím se, že žádný z jeho kamarádů by mi to v životě nevěřil,“ začíná své vyprávění Monika.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zevnějšek, co klame

„Sváťa je totiž dost drobný. Měří sto šedesát pět a váží pouhých 55 kilo. Jeho dědeček pocházel z Japonska. No a jeho „výbava“ tak nějak odpovídá jeho ostatním rozměrům. Při dobré vůli se dá říct, že je... podprůměrná. Když jsme se poprvé seznámili - seznámil nás náš společný kamarád - nezavadila jsem o Sváťu ani pohledem.

Láska až na druhý pohled

Je to hrozné, že to tak musím napsat, ale je to pravda. Vůbec jsem o něm neuvažovala jako o potencionálním nápadníkovi. Až postupně, jak jsme se začali poznávat, zjistila jsem, že je to super mužský, který má mnoho co nabídnout. Je ohromně sečtělý, má přehled, co se politické i kulturní scény týče, vystudoval dvě vysoké školy a neustále na sobě pracuje a vzdělává se. Tohle mě na mužích vždycky imponovalo a to dokonce víc než jejich vzhled či objem svalové hmoty.

Erotický horoskop na únor. Jaké vzrušení v posteli vás čeká tento měsíc?

Překvapení svatební noci

Když jsme spolu začali chodit, měli jsme samozřejmě sex často, ale určitě ne každý den. Měla jsem před tím dva dlouhodobé vztahy a frekvence sexu se Sváťou (i způsob provedení) se nevymykala těm předešlým.

O to větší bylo moje překvapení, když během svatební noci Sváťa najednou trval na tom, že vystřídáme asi deset pozic a jeho náruživost se nezmenšovala ani v dalších dnech.

A znovu. A znovu. A znovu

První týden po svatbě mi to přišlo roztomilé - chce se předvést, ukázat se, jaký je pozorný manžel, říkala jsem si. Druhý týden už mi to začínalo být divné a třetí týden jsem dostala menstruaci. Uuuuf, tak konečně pár dní klidu, vydechla jsem si. Jenže chyba lávky. Sváťa trval na sexu i tehdy! To byla pro mě velká novinka a upřímně bylo by pro mě přijatelnější dát si sex ve třech nebo zkusit nějakou jinou perverznost než tohle. Jenže bohužel.

Dokazuje si, že je muž

Ne, že by mi byla nepříjemná jeho technika (popravdě, leckdy ho v sobě sotva cítím), spíš mě brzy začala obtěžovat ta povinnost. K-a-ž-d-ý večer. Každý. A někdy ještě i ráno! Ze začátku mi bylo hloupé o tom mluvit a později mi přišlo hloupé o tom začínat. Došlo mi, že Sváťa si tak posiluje sebevědomí. Dokazuje si, že je muž. Nehledě na to, že je menší a lehčí než já.

Nehledě na to, že veškeré opravy a práce, kde je nutné použití síly, u nás zastávám já. Sváťa mě každý večer dostane, každý večer jsem mu po vůli. Vedle jistě příjemného tělesného prožitku, jde spíš o psychologickou záležitost.

Může být sex po porodu stejný jako dřív?

Už jsem si zvykla

Jak už jsem zmínila, pro mě to není žádný extra zážitek, ale Sváťu miluju a po všech těch letech jsem si už docela zvykla. Pochopila jsem se, že tohle je jeho způsob, jak se vyrovnat se svým zevnějšek a komplexy, které z toho vyvěrají, a není pro mě zatěžko mu tímhle způsobem pomoci.

Vrací mi to dnes a denně. Je to ten nejpozornější a nejhodnější manžel, jakého jsem si mohla přát, a to i po dvaceti letech manželství.“

Jak často se milujete vy se svým partnerem?

GALERIE: Tohle vás čeká v posteli, až budete mít dítě  
GALERIE: Podívejte se, jak budou vypadat dvojčata Beyoncé nebo George Clooneyho
Jak to dělá? Tato sexy maminka cvičí jógu i se svými dětmi, které to baví

 

Témata: Láska a vztahy, Než otěhotníte, Chování a vztahy, Sex, Společný kamarád, Dědeček, Zevnějšek, Druhý týden, Kaz, Den, Let, Třetí týden, Druhý pohled, Pozorný manžel, 1. týden těhotenství, Svatební noc