Maminka.czSlavné maminky

Těhotná Monika Bagárová: Porodu se strašně bojím! Proč s ní nebude přítel?

kog 20.  1.  2020
Zpěvačka Monika Bagárová je těhotná. Své první miminko čeká s přítelem, zápasníkem Makhmudem Muradovem. Šťastnou novinu oznámili nastávající rodiče o Vánocích. Pohlaví miminka neprozradili, jisté je, že na svět by mělo přijít v květnu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Šťastnou novinkou se pochlubila mladá zpěvačka na sociálních sítích. "Moji ♥️ 10 let jste tu se mnou, jste součástí mého života a já si vaší přízně neuvěřitelně vážím. Proto, jsem se nesmírně těšila, až se s vámi budu moct podělit o to nejkrásnější v mém životě. Budu MÁMA," napsala Monika Bagárová na Boží hod vánoční svým fanouškům k fotce, na kterém společně s Makhmudem drží fotografii z ultrazvuku.

Těhotné hvězdy 2019: Které se nebála odvázat a které to nejvíc slušelo?

Poté ještě zveřejnila fotografii, na které se o svém těhotenství dozvěděla. "Emoce se daly krájet, nemohla jsem se přestat usmívat," svěřila se, jak na radostnou novinu reagovala. 

Jak se porod blíží, začíná mít Monika trochu obavy, jak to všechno zvládne. Přiznává, že má strach. "Strašně se bojím! O tom si často povídám s kamarádkama a mámou a myslím, že pro každou ženu je to stresující. Jsem zvědavá, jak to zvládnu já," svěřila se Bagárová

Marie Doležalová: Porodit je jak přeplavat rozbouřené jezero

Mladičká zpěvačka zároveň prozradila, že její přítel u porodu nebude. Důvod? Prý by nezvládl pohled na svou lásku zmítající se v bolestech. "Bavili jsme se o tom! Je sice tvrďák, ale říkal, že to asi nedá, že se bojí mě vidět trpět a že by to asi nezvládl, ale možná, že ještě změní názor. Já se na něj nebudu zlobit, když tam nebude," vysvětlila Monika Bagárová. U porodu jí tedy bude oporou maminka. 

Tereza Ramba to schytala od matek. Kvůli nosítku! Co jí píše Třeštíková?
Témata: Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Monika Bagárová, přítel, Pór, Zápasník, Tvrďák, Zpěvačka, Novina, Boží hod Vánoční

Video