Moře talentů ze Zanzibaru soutěží o vaši přízeň

Reklama 11.  4.  2017
Síť supermarketů BILLA přichází s novou věrnostní akcí, ke které se váže i soutěž o plyšová zvířátka ze Zanzibaru. Čím jsou plyšáci výjimeční a jak je můžete pro své děti získat?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Seznamte se s talenty

Každé z celkem osmi zvířátek vyniká speciálním talentem. Tučňák Fraki dělá točky na hlavě, mrož Kulda umí skákat přes kly, Želvíra vyniká v tanci na tyči, Kroki bulí duhu, Delfíno zapíská píseň, Ponyka báječně tancuje, Rybousek má excelentní maskovací schopnosti a zuby žraloka Žrasoně rozzáří každé vystoupení. Všichni společně tvoří zábavnou partu, kterou můžete mít doma.

Klepněte pro větší obrázek

Jak PLYŠÁKY získat

Jsou tři možnosti.

  1. S NÁKUPY
    ​Nakupujte v BILLE a za každou 200korunovou útratu obdržíte 1 bod. Bod nalepte na kartičku, kterou získáte na pokladně nebo si ji můžete stáhnout a vytisknout. Za 10 nasbíraných bodů doplatíte 149,90 Kč, za 25 bodů je doplatek pouze 29,90 Kč.
  2. BEZ SBÍRÁNÍ
    Hvězdy Zanzibaru si můžete zakoupit i za plnou cenu 399,90 Kč.
  3. V SOUTĚŽI
    Soutěžte na stránce HvezdyZanzibaru.cz. Stačí správně odpovědět na otázku, která se každé kolo mění. Po potvrzení registrace se automaticky zařazujete do soutěže. Ve hře je 40 plyšových hraček a 80 poukázek v hodnotě 100 Kč.

Celá akce trvá od 15. března do 6. června 2017, soutěž na HvezdyZanzibaru.cz ale končí už 17. května 2017.