Maminka.czZdraví

Můj brouček už dbá na to, aby vypadal. Na Vánoce ho překvapím

Reklama 15.  11.  2012
Můj brouček už dbá na to, aby vypadal. Na Vánoce ho překvapím
Donedávna to neřešil. Co jsem na Kryštůfka natáhla, v tom vyrazil. Kamkoliv. Většinou za ruku. V poslední době se ale pouští. Nijak to nekomentuje, ale z ničeho nic si prostě kráčí sám. A mně došlo, že ho asi změnila škola. Najednou se totiž ráno i jakoby strojí, před dvěma týdny dokonce odmítl jeden pletený svetr od mé mámy. Přitom ho míval vcelku rád. Nic. Chápu to. Je velký a Vánoce už nebudou tak snadné jako loni.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tím samozřejmě nechci říct, že bych mu někdy vybírala něco, v čem by vypadal špatně. Sama se ráda dobře obléknu a můj kluk musí být jako ze škatulky. Popravdě jsem ale nikdy nijak výrazně nedbala na značky. Proč taky. Na dětských bazarech se dá koupit spousta pěkných věcí, kombinovat je a ladit i vybírat podle potřeby. O výrobce jsem se zajímala jen, když ten hadřík neměl dlouhou životnost.

Doba se ale mění a mladý pán se začleňuje do kolektivu. A samozřejmě, že začíná vnímat, co se v partě kamarádů, do které se napasoval, nosí. Přiznám se. Okoukla jsem to. Ty škvrňata jsou většinou celí ve značkovém. Poznala jsem to bezpečně podle tří pruhů na botách nebo mikinách. Ten můj vedle nich vypadal jako z jiného světa. Neříkám, že špatně, ale jinak. A mně došlo, Ježíšek ho bude muset socializovat, jinak máma brzy uslyší, že mu nerozumí a na to ještě nemám věk.

Koukla jsem na net a šla rovnou na stránky adidas. To přiznávám. Nebudu se přeci vzpírat chlapeckému štěstí. Kamarádka, která syna také musela před nějakou dobou kompletně vystylovat, mi poradila, že mají přímo na stránkách obchod a v něm docela dost slev. Což o to, mají, ale já prostě ty hadříky na svýho kluka z obrázků kupovat nebudu. Barvy jsou jinak, velikost může klamat a materiál si musím za ty peníze prostě osahat. Nic. Vyrážím do ulic. Všimla jsem si, že u nás v Radotíně mají outlet.

Nebudu tady zdlouhavě popisovat, jak probíhal ten nákup. Stačí jedna věta. Nějaký zapálený mladík si mě vzal do parády a já najednou zjistila, co všechno Kryštůfkovi chybí. Vždyť on i na tělocviku musí vypadat jako pitomec. To skončilo. A když jsem jela domů, hřála mě myšlenka na to, kam asi letošní Vánoce posunou mýho kluka na společenském žebříčku 1.C. Máma se ho totiž rozhodla překvapit.

Více se dozvíte na www.obchod-adidas.cz.

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz