Maminka.czMóda

Must have letošního jara: Softshellky pro mámy, kluky i malé rebelky. A budete v suchu!

Dita Mrázková 21.  2.  2022
Jaro už o sobě pomalu dává vědět a outdoorové aktivity s dětmi začínají být na pořadu dne. V čem vyrazíte s malými objeviteli za dobrodružstvím? No přece ve funkčním, nepromokavém oblečení! Pláštěnky nechte doma a pořiďte sobě i dětem kvalitní softshellovou bundu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Měkká skořápka... Tak nějak by se dal přeložit význam slova softshell – materiálu, který nemá konkurenci v nepromokavosti, větruvzdornosti, prodyšnosti i odolnosti.

VIDEO: Trenčkot - co to je a jak se nosí?

Stačí i půlhodinka


Největší užitek poskytuje softshell spíše v chladnějším počasí a v proměnlivých povětrnostních podmínkách. Začátek jara patří proměnám počasí, a i když už teploměry atakují i třináctistupňové teploty, není radno podcenit výbavu nejen na výlet, ale i na půlhodinku pobytu na dětském hřišti. 

Funkční oblečení do nevlídného počasí? Poradíme vám s výběrem i péčí o tyto materiály

Jako cibulka


Tílko, bavlněné triko nebo mikina a softshellová bunda, ideálně s funkčními kalhotami, to je ideální kombinace pro mámy i děti. Dnes už pořídíte dětskou výbavu v rozmanitých barvách i motivech.

S láskou k softshellu


Softshellové oblečení perte ve speciálním pracím prášku určeném na funkční prádlo, nezapomínejte ho čas od času taky naimpregnovat přípravkem, který obnovuje a zlepšuje voděodolnost. A bude to v suchu!

Inspiraci pro ty nejlepší kousky najdete v naší galerii.

Témata: Děti, Galerie, Móda, léto, Dětská móda, Dětské oblečení a dětská obuv, Styl, Nákupy, jaro, materiál, Softshell, funkční oblečení, odolnost, procházka, nepromokavost, údržba, Softshellová bunda, Dobrodružství, Rebel, Letošní jaro, Sucho, Rebelka, Oblečení, Bunda, Máma, Dětská obuv na Heureka.cz