Maminka.czVideo

Můžete se na ně zlobit? Sestřička pomazala brášku burákovým máslem

redakce 10.  8.  2017
Jak to dopadne, když necháte děti chvíli o samotě, si dokáže představit každý rodič. A vždy, když je chvíli ticho, je to podezřelé. Třeba tato tříletá holčička se rozhodla ve volném čase pomazat mladšího brášku burákovým máslem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když maminka Emily a Ethana na chvíli od dětí odběhla a po chvíli se k nim vrátila, nevěřila svým očím. Malá Emily totiž pomazala osmnáctiměsíčního brášku burákovým máslem.

Zůstala však v klidu a vzala do ruky kameru, aby tuto chvíli natočila. "Co to děláš?" ptá se maminka holčičky. Ta se smutným výrazem ve tváři říká, že brášku čistí od másla. Poté se otočí na syna a ptá se ho, jestli se cítí v pohodě. A on přikývne, že ano.

Co v tuto chvíli říct? Nic hrozného se nestalo, burákové máslo se umyje a děti jsou spokojené. Je skvělé, že i rodiče se neberou vždy vážně a dokážou se nad některé "lumpárny" svých dětí povznést. Čas běží tak rychle a my jednou na právě takové chvíle budeme se smíchem vzpomínat.

Máte podobný zážitek? Podělte se s námi o něj :-)

Neuvěřitelné zrození. Miminko se dere na svět při „přírodním“ císařském řezu
GALERIE: Miska, ze které se jídlo nevysype, a dalších 25 vychytávek. Tyto věci vám ulehčí život s miminkem
Maminky, víte, jak se cítí vaše dítě, když je s vámi? Tohle video vás dojme!
Témata: Děti, Video, Burák, Podobný zážitek, Muž, Zlo, Obyčejný den, Zrození, Bráška, Ethan, Chvíle, Burákové máslo, Smutný výraz, Sestřička, Volný čas, Mašle, Tříletá holčička, Holčička, Smích, Máslo