Maminka.czTvoření

Na maškarní za seniora? Stačí pár doplňků a senzační kostým je na světě

kog 14.  2.  2019
Vypadá to jak módní přehlídka z domova seniorů, ale záhy zjistíte, že tyhle babičky a dědečkové mají do důchodu hodně daleko. Pod šedinami, klobouky, brýlemi a namalovanými vráskami se totiž skrývají děti, jimž rodiče vymysleli opravdu kreativní kostým na maškarní bál.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na internetu je totiž malých dětí převlečených v kostýmech důchodců plno. A vlastně se není čemu divit, jde o poměrně levnou a rychlou masku, kterou vytvoříte raz dva.

GALERIE: Úžasné kostýmy pro děti na karneval, které zvládnete doma. Inspirujte se!

Doma najdete květované šaty (pro holčičku), kostkovanou košili (pro chlapce), k tomu vhodný svetřík, brýle, klobouk, domalujete pár vrásek a z plastových trubek sestavíte chodítko či hůl. A výsledek je perfektní.

Uznejte sami, někteří rodiče se na svých malých seniorech skutečně vyřádili. Jejich dítka jsou od stařečků k nerozeznání. Jen by nás zajímalo, jak by se na tuto masku tvářily naše děti, které většinou chtějí jít na maškarní za princeznu Elsu nebo hasiče Sama. 

A možná máte tip na masku na masopustní karneval!

Příprava na dětský karneval: Popusťte uzdu fantazii
Témata: Děti, Batole, Hry pro děti, Tvoření, Kostým, Senior, Vráska, Klobouk, Kostkovaná košile, Chodítko, Par, Brýle, Stařec, Maska, Módní přehlídka, Sen, Domov seniorů, Svět, Nový trend, Pár, Kost, Maškarní bál, Bál, Kos, Dětský karneval