Na podlahy silou páry – Hygienicky čistý domov za pár minut!

Reklama 13.  10.  2015
Uklízení podlah už nemusí být postrachem, který vám ubírá z volného času. Vileda přichází na trh s parním mopem Steam. Díky němu vyčistíte podlahy rychle, efektivně a získáte více času pro sebe.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nový parní mop od Viledy – Steam mop využívá k úklidu horkou páru, která vyčistí špínu a nečistoty ze všech druhů povrchů za pár minut a to bez potřeby použití chemikálií. Vileda Steam mop se postará o podlahy a zbaví je nebezpečných bakterií v krátkém čase. Steam mop nabízí jedinečnou péči o podlahy. Obsahuje 400 ml nádržku, 1500 W ohřívač a umývací návlek z mikrovláken připevněný k hlavici mopu pomocí odnímatelného suchého zipu. Parní mop s kabelem pracuje rychle a efektivně - páru připraví v průběhu neuvěřitelných 15 sekund a zabije 99,9 % bakterií bez použití chemikálií. Postačí síla čisté vody, mop se používá bez saponátu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Díky trojúhelníkovému tvaru je s ním snadný úklid i v rozích. Další výhodou je, že si můžete množství páry libovolně regulovat, a tak nezanechává podlahu příliš mokrou a rychle schne. Vileda Steam mop se navíc prodává i s nástavcem na koberce, takže ho můžete používat nejen na tvrdé podlahy, ale také na vyčištění koberců. Hygienický mop má mycí návlek z mikrovlákna, je vysoce absorpční a je možné ho prát v pračce na 60 ⁰C.  Nová metoda čištění horkou párou zlikviduje skutečně až 99,9 % baktérií.

Pro hygieničtější a efektivnější úklid zvolte Vileda Steam mop!

Klepněte pro větší obrázek

Steam mop od Viledy je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a zakoupíte ho v běžných sítích hypermarketů a na e-shopech od 1 890 Kč.

Více informací najdete na www.vileda.cz