Maminka.czNovorozenec

Na procházce s královnou

Reklama 12.  6.  2017
Přesně sto čtyřicet let uplynulo od chvíle, kdy světlo světa spatřil první dětský kočárek. A stejně je i značce, jíž se přezdívá Rolls-Royce mezi kočárky. Pokud jste zahlédli fotku s vévodkyní Kate, jak parkem tlačí kočárek, můžete si být jistí, že to byl on - šlechtickými rody milovaný Silver Cross.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dodnes se řadí k symbolům britského impéria a Britové jsou na něj hrdí stejně jako na červené budky a autobusy. Kate přitom jenom kráčí ve stopách svých vznešených předchůdkyň. V čem myslíte, že vozila Alžběta II. prince Charlese a Philipa? A v čem Diana Williama s Harrym? Dokonce i zmíněná “královna srdcí” strávila první měsíce svého života v jednom z modelů Silver Cross BALMORAL. Ale teprve když dodáme, že už George VI., panovníka narozeného před víc než sto dvaceti lety, houpali také v kočárku se stříbrným logem Silver Cross BALMORAL, člověku dojde, jak výjimečnou má Silver Cross tradici.

Klepněte pro větší obrázek

Leedská značka přitom nezapomíná jít s dobou. Na jedné straně sice stále nabízí Balmoral, nejluxusnější a hlavně nejelegantnější model, jehož nadčasový design vyráží dech. Loni na podzim však představila také žhavou novinku, model Silver Cross Wave, jenž nabízí neuvěřitelných šestnáct konfigurací v rámci jednoho systému, a lze jej tak použít jako korbičku, sportovní kočárek či autosedačku i v sourozenecké variantě. Podobně praktický a krásný je navíc i Silver Cross Sleepeover, legendární kočárek s polstrovanou korbou a speciální antibakteriální úpravou.

Klepněte pro větší obrázek

A konečně něco pro táty a jejich kluky: Silver Cross Surf for Aston Martin. Stejně jako ikonické auto Jamese Bonda má i kočár z “jeho” stáje dokonale propracované detaily a byl vyroben z materiálů, jež jiné kočárky neviděly ani z rychlíku. Kůže, kašmír, ovčí rouno, ručně vyvedené stehy a gravury a navrch “agentský” kufřík, do nějž lze složit celou limuzínu. Když může Astonem jezdit James Bond, proč ne vy a vaše miminko!

Klepněte pro větší obrázek

Všechny tyto skvosty jsou nyní i na českém trhu a zakoupit je můžete u autorizovaných prodejců, jejichž seznam najdete zde: http://www.silvercrossbaby.cz/#kde_nakoupit

Témata: Děti, Novorozenec, Batole, Kojenec