Maminka.czNaše tipy

Na trhu je nová možnost atraktivní práce a zajímavých výdělků

Reklama 31.  1.  2011
Na trhu je nová možnost atraktivní práce a zajímavých výdělků
Být maminkou je nejkrásnější role v životě ženy. Ovšem má to i druhou stránku. Najednou jste odstřižená od světa, přátel, práce či svých koníčků a často i finančně závislá. Nyní je čas na změnu. Užívejte si mateřství a nepřestávejte žít!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je spousta podnikavých maminek, které brzy zjistí, že točit se stále jenom kolem dítěte, není tak docela ono. Začínají se porozhlížet po dalších aktivitách, nejlépe aktivitě, která jim vydělá i nějakou tu korunu. Pokud hledáte zajímavou příležitost přivýdělku, anebo hlavní zdroj příjmu, bude vás nový koncept OptikDoDomu určitě zajímat.

Za projektem oční optiky OptikDoDomu stojí Petr Seidl a jeho manželka Klára. Sami vyzkoušeli spolupracovat s několika MLM firmami. „Když se člověk dostane do MLM, za půl roku většinou zjistí, že má plnou garáž výrobků, které musí pravidelně nakupovat a nedaří se mu je tak rychle prodávat. My nikoho nenutíme k pravidelným nákupům a také garantujeme vrácení vstupního poplatku. Jsme firma rodinného tipu s lidským a osobním přístupem“, říká Petr Seidl.

Zhruba 30% populace potřebuje ke svému životu dioptrické brýle, sluneční brýle používá téměř každý. Díky novému českému projektu OptikDoDomu, který odstartoval na začátku loňského roku a rychle si získává stále větší oblibu, si teď zákazník může ušetřit nejen cestu do optiky, ale také značnou sumu peněz.

Jednoduše si pozve profesionálně vyškoleného optického poradce, který přinese kolekci značkových brýlí až k němu domů (nebo do kanceláře, na chalupu, prostě tam, kam se mu to hodí). Může si tak v pohodlí, v klidu a bez časového stresu brýle zkoušet a vybírat tak dlouho, jak potřebuje. Optický poradce je navíc vyškolený tak, aby dokázal s výběrem pomoci a odborně poradit.

Koncept je založen na přímém prodeji: v zásadě se jedná o to, že je zkrácena cesta zboží od výrobce ke spotřebiteli na minimum, a proto se do konečné ceny nepromítají náklady jednotlivých mezičlánků.

Zákazník získá produkt výrazně levněji, firma nemusí investovat do pronájmu drahých prostor, personálu a reklamy, ale nabídne vysokou provizi Optickým poradcům, kteří sami zajišťují prodej. Lidé z OptikDoDomu spolupracují při návrhu a výrobě brýlí přímo s výrobci.

Kolekce brýlí ICONA - značka, pod níž OptikDoDomu brýle nabízí – pochází ze stejných továren a brýle jsou vyráběny stejnými technologiemi jako brýle předních světových značek. Nové brýle ICONA 2011.

I vy se můžete snadno stát Optickým poradcem a rychle rozjet vlastní podnikání se silnou podporou mateřské firmy v zádech.

OptikDoDomu patří mezi nejlukrativnější a nejvýhodnější systémy tohoto typu v ČR. Nevěříte?

  • Máte 6 měsíců na to, abyste si práci vyzkoušeli. OptikDoDomu vám kdykoli vrátí vstupní náklady.
  • Provize patří mezi nejvyšší v oboru (pravděpodobně nejvyšší)
  • Nejsou stanoveny žádné minimální ani pravidelné odběry jako v jiných MLM systémech. Prostě podnikejte svým tempem.
  • OptikDoDomu vám vše vysvětlí a poskytuje vám silnou marketingovou podporu.
  • Systém je nastaven jednoduše a srozumitelně a důraz je kladen na prodej (vysoké provize). Snadno dosáhnete zajímavých příjmů bez nutnosti vybudovat síť.
  • Nemusíte nikoho přesvědčovat jako při prodeji zázračných hubnoucích preparátů či vitamínových přípravků, které jsou většinou dražší než v obchodech.
  • Brýle jsou produkt, který lidé potřebují ke každodennímu životu

... a navíc, s OptikemDoDomu je nabízíte výrazně levněji!

Důvodů, proč má být OptikDoDomu úspěšný, je hned několik:

• Minimálně 30% lidí v ČR potřebuje dioptrické brýle nutně k životu.
• Kvalitní produkt za nižší cenu než je obvyklé v kamenných obchodech.
(Většina MLM systémů nabízí produkty dražší a obchodník musí umět dražší produkt obhájit.)

Jedním z důvodů, proč jako maminka podnikat je, že při práci na plný úvazek bych musela pořád přemýšlet, jak zařídit hlídání, školku. Láká mě časová flexibilita, být pánem svého času, neustále učit nové věci a navíc komunikovat s lidmi“ vysvětluje svůj prvotní zájem o příležitost OptikaDoDomu Lenka, Optická poradkyně.

Zakladatele a spoluporacovníky z OptikaDoDomu brýle opravdu zajímají a baví. Mají svůj vlastní blog Milujeme brýle., do kterého pravidelně příspívají zajímavostmi ze světa brýlí a oční optiky.

Nezůstali pozadu ani se sociálními sítěmi a se svými fanoušky pravidelně komunikují na Facebooku: Milujeme brýle; OptikDoDomu a nebo na YouTube OptikDoDomu.

Těmito a dalšími podobnými aktivitami také podporují prodej svých spolupracovníků, protože čím dál tím více zákazníků se obrací na centrálu, která je předává jednotlivým Optickým poradcům.

Nemůžete nic ztratit, jen získat.
Proč to nezkusit?
Zaregistrujte se zdarma na www.OptikDoDomu.cz a ihned dostanete Klíč k úspěchu, kde se dozvíte další podrobnosti.

Témata: Naše tipy