Maminka.czSoutěže

Nafukovací límec Baby Ring – praktická pomůcka, kterou můžete vyhrát!

Reklama 19.  5.  2015
Máte doma malého milovníka vody? Pokud ano, pak by vás mohl zajímat náš tip, jak miminku dopřát zábavné koupání v pohodlí domova. A naplno si ho budete užívat i vy. S nafukovací pomůckou Baby Ring totiž odpadá podpírání hlavičky rukou a ohýbání se k miminku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V soutěži, kterou jsme připravili ve spolupráci s českým prodejcem dětského zboží společností Babypoint, rozdáme 5 těchto praktických pomůcek. Přičemž výherci si budou moci vybrat barvu i velikost. Malý kruh (0 – 24 měsíců, resp. 3 – 15 kg) ve tvaru kytice výrobce nabízí ve světle zelené, žluté a oranžové barvě. Střední varianta (3 – 36 měsíců, resp. 6 – 36 kg) je v nabídce v růžovém a modrém provedení, vždy s veselými motivy z mořského světa. 

Používání pomůcky Baby Ring bylo konzultováno s dětským fyzioterapeutem a neurologem. Z pohledu vývoje dítěte je ideální začátek pro koupání s Baby Ringem přibližně čtvrtý měsíc věku, předpokladem je správný pohybový vývoj miminka v průběhu předchozích měsíců.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Baby Ring má podobu nafukovacího límce, snadno se nasazuje i sundává. Tvoří ho dvě samostatně nafukovací části s ventilem, čímž je zajištěna dvojí bezpečnost. U správně nafouknutého kruhu vzniknou dvě komory, obvod obepínající krk dítěte a místo pro správnou fixaci brady. Provedení kruhu je zcela bezpečné a dítěti příjemné, přispívá k tomu i regulovatelné zapínání límce kolem krku. Na vnitřní straně má kruh podporu pro bradičku, která pevně fixuje její pozici a zamezuje klouzání, nafouknutý límec nezpůsobuje tlak na krk dítěte.

Pohodové „plavání“ s Baby Ringem si můžete prohlédnout na následujících videích:

O společnosti Babypoint

V sortimentu Babypointu najdete širokou nabídku dětských kočárků a autosedaček vlastní značky Babypoint, ale i dovážených modelů X-lander, Navington, TFK a BeSafe. Luxusní doplňky pro rodiny s malými dětmi zase najdete pod německou značkou Lässig. Doplňme také prémiové norské fusaky Voksi a funkční doplňky české výroby Little Angel. Ucelenou nabídku včetně jídelních židliček, cestovních postýlek nebo lehátek pro děti uzavírá ekonomická řada Newbuddy. Pro více informací o nabízeném sortimentu navštivte www.babypoint.eu nebo facebook.com/babypoint.cz.

Výherci:

Michaela J. (Hradec Králové)

Markéta Š. (Choceň)

Jaroslav P. (Halenkovice)

Michal V. (Most)

Jana M. (Žatec)

Témata: Soutěže

Video