Maminka.czČasopis Maminka

Nákupy s Maminkou přišly do Hamleys podpořit také slavné maminky se svými dětmi

redakce 16.  11.  2017
Čtyři dny výhodných nákupů si mohly užívat čtenářky časopisu Maminka minulý týden v rámci akce Nákupy s Maminkou. Vrcholem nákupní horečky byl potom sobotní event v pražském hrařkářství Hamleys, na který dorazily i známé maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Součástí listopadového čísla časopisu Maminka byly také slevové kupóny do vybraných obchodů a eshopů, ve kterých čtenářky maminky mohly ve dnech 9. - 12. listopadu využít významných slev.

Nákupy s Maminkou potom vyvrcholily v sobotu 11.11. v hračkářství Hamleys, kde byl po celý den připraven pro čtenářky a jejich děti bohatý doprovodný program, tvůrčí dílničky a vystoupení klauna Ferdy.

Maminky si zde také mohly vyzvednout dárky za své nákupy, a to v podobě přesnídavek, knížek nebo modelovací hmoty.

Tvůrčí dílničky i vystoupení klauna

Zatímco děti si mohly  vytvořit v hračkářství originální vánoční dekorace v tvůrčí dílničce, jejímž partnerem byl Herkules, nebo si pohrály s modelovací hmotou Paulinda, tak rodiče měli možnost mezitím okouknout rostoucí oblečení pro děti Chiarro nebo si vychutnat kávu Illy, která byla pro návštěvníky s kupónem z tištěné Maminky zdarma.

Zkrátka však nepřišli ani ti nejmenší, pro ty byla připravena zdravá svačinka v podobě ovocných přesnídávek od firmy Nestlé, které jejich maskot nestíhal doplňovat, jak velký byl o ně zájem.

Malí šikulové, kteří se navíc pochlubili svými výtvory na stánku značky Nivea, získali jako ocenění krém ve vánočním balení zdarma.

Dorazily i známé maminky se svými dětmi

Akci  Hamleys si nenechaly ujít ani slavné maminky Vlastina Kounická Svátková, Emma Smetana a Jana Bernášková se svými potomky. Jediná Emma Smetana nechala svou malou dcerku Lennom Marlen doma.

Všechny tři maminky potom společně s šéfredaktorkou časopisu Maminka Alicí Rossi pokřtily listopadové číslo Maminky, jehož byly všechny tři tváří.

Podívejte se na video, jak to v Hamleys vypadalo

Přijďte dnes za námi do Hamleys. Nákupy s Maminkou pokračují
Nákupy s Maminkou jsou v plném proudu. Výhodně můžete nakupovat až do neděle
Témata: Video, Časopis Maminka, Slavné maminky, Naše tipy, Nákupy s Maminkou, Nákupy, Herkules, Slevový kupón, Klaun, Take, Nestlé, HAM, Dílnička, Malý šikula, Hamleys, Nivea, Šéfredaktor časopisu, Alice Rossi, Velký zájem, Minulý týden, Výhodný nákup, Event, Modelovací hmota, Zdravá svačinka, Paulin