Maminka.czSlavné maminky

Naomi Campbell není jediná: I tyto slavné ženy si na mateřství počkaly!

Veronika Zenklová 21.  5.  2021
Před pár dny překvapila své fanoušky kontroverzní supermodelka Naomi Campbell. Ve svých 51 letech se stala poprvé maminkou a zařadila se tak k ženám, které si na svou mateřskou roli počkaly.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ačkoliv odborníci varují před možnými riziky těhotenství ve vyšším věku, ženy se stále častěji stávají maminkami až kolem čtyřicítky. Výjimkou nejsou ani ty, které si na svou životní roli počkají ještě o pár let déle. 

VIDEO: Vendula Pizingerová porodila syna Josífka v 48 letech. Podívejte se na video, jak zvládala těhotenství.

Naomi Campbell

„Nádherné malé požehnání si mě vybralo za matku. Jsem poctěna, že se tato něžná duše stala součástí mého života. Neexistují slova, která by popsala pouto, které mě k tobě pojí, můj andílku. Není větší lásky,“ rozkřikla Naomi do světa svou radostnou novinku.

Ačkoliv o jejím těhotenství neproběhla nikde ani zmínka a v kuloárech se proto šušká o náhradní matce, oslavné ovace neberou konce. Sama maminka Naomi a zároveň novopečená babička Valerie Morris-Campbell uvedla: „Gratuluji své dceři k narození holčičky, jsem absolutně šťastná, že jsem se po tolika letech čekání stala babičkou.“ Ona sama svou dceru porodila už v 19 letech.

Témata: Těhotenství, Děti, Slavné maminky, Mateřství, Janet Jackson, Naomi Campbell, James Bond, svobodná matka, Michael Jackson, Brigitte Nielsen, Vendula Pizingerová, Eva Longoria, Rachel Weisz, Eissa, Daniel Craig, Longoria, Nielsen, Supermodelka, Naomi Campbellová, Zoufalá manželka, Mater, Janet Jacksonová, Mateřská role, Brigitte, Syn