Maminka.czPéče o dítě a jeho výchova

Pravda o mateřství? Vypadá přesně takhle, ukazují statečné mámy

Gabriela Kolinová 11.  3.  2021
Všichni mluví o tom, jak být matkou je to nejkrásnější na světě a mateřství je ta nejbáječnější věc, která se vám mohla přihodit. Naprosto souhlasíme. Ale měli by říct také to "B", a to že být mámou nebo rodičem není vždy tak sluníčkové a růžové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mateřství, to jsou stovky probdělých nocí, neustálé utírání usmrkaných nosů a pokaděných zadků, řešení neřešitelných problémů a úkolů. S narozením dítěte mámy ztratí veškeré soukromí, jen si vzpomeňte, kdy jste byla naposledy na toaletě nebo ve sprše sama?

Takhle to vypadá doopravdy! Skutečná podoba mateřství očima fotografky

Přes to všechno musíme říct jedno – opravdu se to vyplatí. Všechnu tu dřinu děláte sice zadarmo a nemáte nárok na dovolenou, ale děti vám to oplatí nekonečnou láskou, objetím a úsměvem. A i když jsme někdy vyčerpané, unavené a naštvané, děláme to s láskou, protože své děti nade vše milujeme.

Tyhle fotografie, které sestavil server Boredpanda.com, by měly všem připomenout, že maminky jsou statečné ženy a nemají to vždy jednoduché... Podívejte se do GALERIE.

Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jednu směnu?

Před dětmi a po nich! Tohle jsou šokující proměny žen, které změnilo mateřství
Měli pravdu. Už NIKDY se nevyspíte, píše Nikol Štíbrová
Témata: Děti, Galerie, Mateřství, Péče o dítě a jeho výchova, Rodina a vy, Rodiče, Mateřská, TAK, Máť, PRÁV, Neřešitelný problém, Obyčejný den, Máma, Skutečnost, Mater, Láska, Oko, Pravda, Probdělá noc, Úkaz, Sprcha, Toaleta, Zadek, Utírání, Matka