Neholím si podpaží = jsem divná

Esmeralda 20. 6. 2013 03:07
Nemyslím si, že je mužům stále tolerován porost v podpaží. Všichni muži které znám, si podpaží vyholují, a drtivá většina se holí i v intimních partiích (jsou to kamarádi a o těchto věcech se normálně bavíme, proto to vím ). U starší věkové kategorie by bylo asi naivní to čekat, ale mladší generace to už bere jako samozřejmost. Takže situace není tak černobílá, jak se zde autorka snaží vylíčit. A ano, myslím si že chlupy v podpaží by být neměly, bez ohledu na pohlaví. Esteticky je to asi tak příjemné jako chlupy v nose, a co se týče hygieny, tak snad ani není co dodávat. To samé se týká i oblasti genitálií.
Holubice 21. 6. 2013 06:47
Nechápu, proč není co dodávat pokud jde o hygienu. Ono se vám to podpaží potí stejně ať se oholíte nebo ne, ta hygiena je o tom, zda se umyjete a příp.použijete antiperspirant. Současně s holením nemizí i potní žlázky . Estetický pohled je už něco jiného, ale je to určitě věc každého jedince.
??? 20. 6. 2013 13:35
sama se sice holím (je to, myslím, už zvyk), ale pokud tak někdo nečiní, nijak mě to nepohoršuje. Ať si každej koná to, co je mu nejpřijatelnější. Lepší člověk neoholenej ale čistej a nepáchnoucí, než oholenej ale smradlavej. Ale popravdě - pokud se někdo pravidelně myje, tak se mu těžko podaří dosáhnout puchu, kterej by mě pohoršil a když je počasí jako to dnešní, tak po dvou hodinách u pásu nebo v kanclu bude smrdět každej deodorant nedeodorant, antiperspirant neantiperspirant. Ani kosmetický prostředky nezmůžou všecko. Jediný, co mi opravdu vadíje, když nškdo páchne potem přeraženým litrem parfému (a čím víc potu tím víc voňavky)
22. 6. 2013 08:24
Já se teda holím, nesnesla bych chloupky, sotva to trochu začne rašit, honem honem je dávám pryč ale pokud se někdo neholí, je mi to fuk, je to jeho věc......a smrdět může i oholený člověk...občas potkám lidi, co sou cítit na sto kilometrů, to by pak jeden padl a rozhodně to není chloupkama...
Paty 2. 7. 2013 16:54
Tak já teda nevím,a le já znám spoustu chlapů (mladých i starších) a z nich je jen jeden co si nechává chlupy v podpaždí depilovat. Ostatní je maj a mě osobně se ani nelíbí, když je chlap vyholenej všude, vč. intimních partií. A ženský? Je to každého věc, jestli se holí nebo ne. Já se holím, moje kamarádky taky, ale když se někdo rozhodne, že se holit nebude, nazatratím ho. Takže když to shrnu, tak jestli se chlapy (ač se mi oholený nelíběj) nebo ženský holej nebo neholej, je úplně jedno. Přesně jak to tu už psalo víc lidí. Je to hlavně o hygieně.
5

Video