Maminka.czGalerie

Nejlepší kosmetické dárky pro mámy: Omlazující séra, vlasové bomby, božské vůně a další must have

Dita Mrázková 15.  12.  2022
Že Ježíšek pořád netuší, po čem letos toužíte? Nebo jste v samém spěchu zapomněly připsat do dopisu i nějakou tu kosmetiku? Ještě máte čas! Inspirujte se vychytávkami, které si rozhodně zasloužíte.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vánoce jsou tu za pár dnů, ale pořád ještě máte možnost poslat své drahé polovičce (pardon, Ježíškovi!) po čem tajně toužíte. V naší galerii vyberete skvělý parfém, pleťový krém i pořádnou kúru na těhotenstvím a porodem unavené vlasy.

Ryze přírodní péče o pleť

Klepněte pro větší obrázek

Dárková sada značky BioRythme potěší nejen díky designu. Přírodní dvoufázový odličovač očí Okno do duše skvěle odlíčí i voděodolný make-up. Nenajdete v něm ani špetku chemie, za to je obohacená o květovou vodu z růží. V balíčku kromě něj najdete Přírodní pleťový krém Arganový olej s levandulí a přírodní balzám na rty Meloun. Pořídíte za 859 Kč.


VIDEO: 11 ÚČINNÝCH OMLAZOVACÍCH CVIKŮ PRO OBLIČEJ

Vyživující péče na vlasy bez života

Klepněte pro větší obrázekMust have pro vaše krásné a zdravé vlasy je tato luxusní dárková sada z kolekce vlasové péče Oribe Gold Lust. Obsahuje šampon, kondicionér a vyživující vlasový olej. Produkty pomáhají obnovit kvalitu vlasů a podporují cirkulaci živin v pokožce hlavy. Pořídíte na www.bomtonbeauty.cz za 2965 Kč.

Švédská značka veganské kosmetiky Maria Nila letos představuje krásné vánoční balíčky s péčí Care & Style, které potěší milovníky veganské a netestované vlasové péče. Dárkové krabičky jsou navrženy ve spolupráci se švédskou umělkyní Siri Carlén a dají se použít na drobnosti. Sada Head & Hair Heal pro problémy s lupy a podrážděnou pokožkou hlavy obsahuje šampón, kondicionér a vlasový olej. Pořídíte na www.prozdravevlasy.cz od 1352 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Restart díky kmenovým buňkám

Klepněte pro větší obrázek

Luxusní olejové sérum značky Onclé je dalším adeptem na vánoční dárek. Obsahuje totiž jedinečnou biosložku – extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, která aktivuje tvorbu nového kolagenu. Zároveň je sérum plné bavlníkového oleje, BIO šípkového oleje a také obsahuje INCA INCHI. Pořídíte na www.oncle.cz za 649 Kč


I mámy chtějí být sexy

Modelka a zasloužilá máma Natalia Vodianova se stala tváří značky GUERLAIN. Lesk na rty s dokonalou konzistencí v několika sexy odstínech prostě nesmí chybět v žádné kosmetické taštičce! 

Klepněte pro větší obrázek

Co dalšího vám doma ještě chybí? Najdete v galerii. 

Témata: Galerie, Krása, Vánoce, Kosmetika, pleť, krém, Vánoce 2022, Natalia Vodianova, vůně, pokožka, Ela, ochrana kůže, Ježíšek, Tipy na dárky, Dárek, Parfém, Nákupní tipy, Kosmetické tipy, Capri, Kondicionér, Péče, GIFT, Vega, Kolagen, Máma, Tipy na dárky na Heureka.cz