Maminka.czKrása a styl

Nejlepší kosmetické tipy a vychytávky pro unavené mámy

Simona Procházková 6.  3.  2021
Domácí izolace v kombinaci s distanční výukou ratolestí, prací v režimu home office, vařením, nákupy i úklidem nám dává zabrat. Udělejte si i v každodenním, nikdy nekončícím kolotoči pár minut jen pro sebe, vaše tělo vám bude vděčné. Nerezignujte na sebe, v galerii najdete téměř 30 skvělých tipů, které určitě přijdou vhod.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Už si ani nepamatujete, kdy naposledy jste si nalakovala nehty, nanesla na obličej pleťovou masku nebo se „schovala“ v koupelně a užila si horkou voňavou koupel? Zkuste si i v současné náročné době najít aspoň pár minut denně jen pro sebe a péči o své tělo i duši. Nabízíme vám spoustu tipů na šikovné pomocníky, s jejichž přičiněním se budete cítit a vypadat lépe, odpočatě a svěže. A stačí k tomu pár minut. Dopřejte si alespoň trochu hýčkání, inspiraci najdete v galerii.

Stojí za vyzkoušení: Kosmetika pro pleť trpící ve městě, krém na vrásky a skvělé čisticí mléko
Mámy, která si umí v klidu dát kafe, si rodina mnohem víc váží
Naučte děti relaxovat. Meditace je zdravý nástroj v nezdravé době
Témata: Galerie, Jen pro maminku, Naše tipy, Vaření, Krása a styl, Úklid, Kosmetické tipy, Vychytávka, Tělo, Kiwi, Oriflame, Máma, Mário, Beauty, Purity Vision, Kos, Tip, Home office, Radox, Kolotoč, Beau, Úklidové pomůcky na Heureka.cz