Maminka.czČasopis Maminka

Největší číslo Maminky je tu. Má tři sta stran a slevové kupony!

redakce kog 19.  9.  2019
Je to tady. Třísetstránkové číslo, se čtyřiceti slevovými kupóny, se spoustou článků, které vás zaujmou, ať už jste těhotná, nebo už maminka. Navíc se třemi patronkami soutěže Maminka roku − Tamarou Klusovou, Marikou Šoposkou a Andreou Kerestešovou Růžičkovou. Tohle číslo Maminky opravdu musíte mít.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak se vám líbí titulní strana říjnové Maminky? Při focení s Andreou, Marikou a Tamarou panovala opět skvělá nálada. Byl teplý letní podvečer a my si během příprav udělali piknik v trávě, popíjeli, a než zapadlo slunce, měli jsme vyfoceno. Se třemi porotkyněmi soutěže Maminka roku najdete uvnitř čísla i rozhovor. 

Už nás sledujete na Instagramu? 

A když už jsme u té soutěže Maminka roku − v půlce srpna jsme navštívili všechny finalistky a vyzpovídali je. I rozhovory s nimi najdete v tomto velkém čísle Maminky. A medailonky si můžete pustit ZDE.

Maminka roku jde do finále. Kdo zvítězí? Pomozte nám rozhodnout!

V říjnové Mamince najdete také obsáhlý průvodce po českých porodnicích: 15 nejlepších porodnic, kde se dá hezky a v klidu porodit. A hlavně − čtyřicet slevových kupónů na skvělé značky. Všechny můžete uplatnit na akci "Nákupy s Maminkou", která se koná ve dnech od 3. do 6. října 2019. Nakoupíte tak výhodně vše, co vaše miminko, batole, předškolák nebo vy sama potřebujete. 

Říjnové vydání Maminky s kupóny nebo předplatné s dárkem kupujte na www.ikiosek.cz/maminka

Témata: Časopis Maminka, Instagram, titulní strana, Porotkyně, Spousta článků, Kerestešová Růžičková, Marika Šoposkou, Sto stran, NEJ, Maminka, Číslo, Slevový kupón