Maminka.czČasopis Maminka

Největší Maminka toho roku vychází právě dnes. Už ji máte?

Markéta Novák Matějková 27.  10.  2016
Nemožné se stalo skutečným a od dnešního dne můžete na stáncích koupit listopadovou Maminku, která má přesně 396 stran! A nechybí v ní ani slevové kupóny na akci Nákupy s Maminkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na ty můžete vyrazit už ve čtvrtek 10. listopadu. Nákupní horečka, během které můžete využít slevy až 60 %, potrvá až do neděle 13. listopadu. Více infrormací o akci najdete na nakupysmaminkou.cz.

A co se ještě můžete těšit v listopadové Mamince?

Jak si užívá mateřství a výchovu dcerky Rosálky nám prozradila ve velkém rozhovoru tvář podzimní titulky zpěvačka a vlogerka Jitka Boho.

O českém porodnictví jsme si povídali s porodní asistentkou Ivanou Königsmarkovou.

Zjišťovaly jsme pro vás také, jak je to s novým trendem v dětském stravování. Už jste slyšeli o pojmu „dítětem vedené odstavování“ spočívající v podávání kousků jídla, které dítě samo ohmatá, ožužlá , rozmělní a spolkne?

Zajímavý je i článek s názvem Ordinace doktora Googla. Víte, jak moc je či není dobré hledat rady ohledně zdraí dětí na internetu?

Čtení je v listopadové Mamince víc než dost. Mimo jiné se můžete seznámit s celou naší redakcí a pozveme vás i k našim stolům, kde vám v rubrice Váš domov ukážeme, co vaříme doma my.

Máte se opravdu na co těšit. A my se zase těšíme na vaše dopisy. Psát nám můžete na maminka@cninvest.cz.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Časopis Maminka, Maminka, Rosálky, Nákupní horečka, Rok, Máť, Nový trend, PRÁV, Rosa, NEJ, Googla, Jitka Boho

Video