Maminka.czDěti a mateřství

Nenechte si ujít benefiční galavečer pro děti Srdce pro děti na TV Prima

LH 9.  12.  2013
15. prosince se uskuteční benefiční galavečer, který budete moci živě sledovat na TV Prima od 20 hodin. Na zábavné předvánoční show vystoupí přední čeští zpěváci. Kromě nich akci podpoří herci a moderátoři, kteří usednou do call centra, odkud budou přijímat příspěvky od telefonujících diváků. Provátel večerem vás bude Libor Bouček.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kdo se rozhodne zapojit se do sbírky, má šanci, že se mu na druhé straně drátu ohlásí například Jaro Slávik, Krajčovičová, Iva Pazderková, Iva Kubelková, Karel Voříšek, Klára Doležalová, Jana Švandová, Sabina Laurinová. Kromě hereckých hvězd se telefoních sluchátek ujmou také vystupující zpěváci: Karel Gott, Tomáš Klus, 4TET, Petr Kolář, Miroslav Žbirka, Vilém Čok, Petra Janů, Štefan Margita, Eddie Stoilow, Pavel Šporcl, Diana Kalashova a Adam Mišík.

Výtěžek benefičního galavečera Srdce pro děti je přímo určen na nákup zdravotních pomůcek pro děti nemocné mukopolysacharidózou, nemocí EB tzv. „motýlích křídel“, dětskou mozkovou obrnou, autismem, svalovou atrofií a dystrofií, dětem s onkologickým onemocněním, kombinovaným onemocněním a cystickou fybrózou, které jsou v domácí péči svých rodičů.

Diváci se budou moci seznámit se světem vážně nemocných dětí, kterým je celý večer věnován formou osmi medailonků natočených přímo u dětí v jejich domácím prostředí.

Patrony jsou: Lucie Bílá, Martin Dejdar, Tereza Pergnerová, Iva Kubelková, Klára Doležalová a Karel Voříšek, Libor Bouček, Tereza Kašparovská a Tomáš Hauptvogel a Leoš Mareš.

Široká veřejnost může už nyní přispívat na pomoc vážně nemocným dětem zasláním dárcovské DMS ve tvaru DMS SRDCEPRODETI na číslo 87777 v ceně 30 korun a současně se může zapojit do dražby nádherných srdcí, která probíhá na Aukro.cz od 8.12. do 15.12.. Jedná se o 60cm vysoké sochy ve tvaru srdce vyřezané ze dřeva, které svým osobitým uměním pro dobrou věc vlastnoručně vyzdobili:

Lucie Bílá vytvořila srdce s názvem Motýlí srdce, Tomáš Klus vytvořil srdce s názvem Srdcohled,Taťána Kovaříková vytvořila srdce s názvem Zlaté srdce,Terezka Kostková vytvořila srdce s názvem Srdce všeho dobrého, Vilém Čok vytvořil srdce s názvem Evrytajm, Martin Dejdar vytvořil srdce s názvem Srdce dětem a Štefan Margita vytvořil srdce s názvem Vánoční srdce. Autorem soch vyřezaných motorovou pilou je mladý řezbářJiří Soubusta.

Dražba srdcí bude prezentována také v rámci přímého přenosu a její výtěžek bude přičten k celkovému výtěžku v závěru programu.

Témata: Děti, Adam Mišík, srdce, Libor Bouček, TV Prima, Iva Kubelková, galavečer, Sabina Laurinová, Karel Gott, Miro Žbirka, Lucie Bílá, Vilém Čok, Prim, Prima, Leoš Mareš, Gal, Široká veřejnost, Gala