Maminka.czRetro

GALERIE: Jak vypadaly první retro autosedačky a další vychytávky pro děti? Neuvěříte vlastním očím!

aši 24.  3.  2024
Při pohledu na fotky v galerii nejednoho z nás napadne, jak je možné, že TOHLE všechno děti vůbec přežily. Předchůdci autosedaček, golfek a další "pomocníci" vzbuzují u někoho údiv, u jiného až šok. Podívejte se na "dětské okenní klece" pro městské děti nebo sedátko do auta pro lepší výhled!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mnohé produkty, které dnes rodiče běžně používají, považujeme za naprosto přirozené a ani nás nenapadne, že třeba před sto lety nic takového neexistovalo. Nebo ano, ale v jiné podobě. V průběhu let došlo k vynálezu mnoha předmětů, které usnadňují rodičům život.

VIDEO: Takhle vypadaly retro kočárky

A když dnes občas láteříme, že designový kočárek je sice krásný, ale má problém přejet přes obrubník, stačí se podívat, s čím se tahaly mámy dříve. Malé děti z města měly "vychytávku", aby se nadýchaly čerstvého vzduchu, a první autosedačka spatřila světlo světa kvůli zajištění nikoliv bezpečnosti, ale lepšího výhledu. Podívejte se na všechny retro pomocníky do galerie.

Témata: Galerie, Zajímavosti, Retro, Dětství, Fotografie, Kočárek, Historie, auto, kočárky, Autosedačka, Dobrý výhled, Klec, Obrubník, Děti, Výhled, Vychytávka, Gal, Kočárky na Heureka.cz