Maminka.czVaše příběhy

Neuvěřitelné! Žena udržovala oheň v hotelu zasypaném lavinou a zachránila sebe i své děti

Markéta Novák Matějková 23.  1.  2017
Tak to je neuvěřitelně silný příběh. Když si italský kuchař šel minulý týden pro prášky proti bolesti hlavy do auta, netušil, že se tím vyhnul tragédii, která zasáhla zbytek jeho rodiny. Tu totiž zasypala lavina.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

I když to vypadalo beznadějně a Giampiero Parete se už pomalu loučil s myšlenkou, že svou ženu a děti uvidí živé, vše nakonec dobře dopadlo. A může za to duchapřítomnost jeho manželky.

Dokonalá Ivanka Trump: Podívejte se, jak žije se třemi dětmi a manželem

Manželka Giampiera Pareteho využila toho, že budovu skvěle zná, a vyhledala kuchyni, kam zavedla své děti a další tři muže. Bylo jí jasné, že pokud se mají dočkat příchodu záchranářů, bude potřebovat pro ně i pro sebe dostatek potravin.

Společnými silami pak udržovali pod pětimetrovou vrstvou sněhu čtyřicet hodin oheň. Ten je zachránil nejen před prochladnutím. Stoupající dým totiž zpozorovali v pátek ráno záchranáři a následně přeživší po dvou dnech objevili.

Maminka s chlapcem byli první, koho dostali z masy sněhu. Oba jsou podle záchranářů v dobré kondici. Matka zároveň týmu popsala, kde najdou její dcerku, která je rovněž v pořádku, “ popsali na webu Info.cz příběh se šťastný koncem, i když bohužel ne pro všechny.

Celý příběh si můžete přečíst zde, nechybí zde ani video ze záchranné akce.

 

Témata: Děti, Vaše příběhy, žena, Ivanka Trump, Oheň, Zac, Hotel, Zach, Duchapřítomnost, Neuvěřitelný příběh, Celý příběh, Hot, Zen