Maminka.czSlavní rodiče

Jak slavní rodiče uspávají děti: Komu funguje tekoucí voda a komu nošení?

redakce kog 9.  2.  2020
Spánek dětí. Věčné téma, které trápí snad každého rodiče. Nechce usnout samo, budí se nebo vstává příliš brzy? Nejste v tom sami! Napadlo vás někdy, jak se s usínáním a spánkem svých dětí vypořádávají známé matky? Tohle jsou jejich triky! Třeba vás inspirují.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Gwen Stefani

Padesátiletá zpěvačka má tři syny a je vášnivou propagátorkou toho, aby děti spaly s rodiči v jedné posteli. Tvrdí, že život je příliš krátký na to, abyste vynechali byť jen jedinou příležitost k tomu, abyste se pomazlili se svými dětmi a přitiskli se k nim: „Nechci se jednoho dne ohlédnout a říci si, že jsem s nimi nespala proto, že jsem byla příliš unavená. Prostě jdu a užívám si jejich blízkosti i v noci.“

Kourtney Kardashian

Naprosto odlišný názor zastává Kourtney Kadashian, matka čtyř dětí, která o sobě tvrdí, že je velmi přísná a striktní ohledně toho, kde děti spí. Je přesvědčená, že děti by za každých okolností měly spát ve své vlastní posteli a přiznává, že v tomto ohledu se naprosto neshodne se svou sestrou Kim, která bez problémů nechává děti vyspat ve své posteli.

Špatně spí? Možná jste to zavinili vy! Tomuhle se rozhodně vyhněte

Bára Basiková

Šestapadesátiletá zpěvačka je matkou tří dětí, a když v rozhovorech vzpomíná na jejich uspávání, tvrdí, že jí moc šancí zazpívat jim ukolébavky nedaly. Nejraději prý usínaly při pohádce.

Agáta Prachařová

„Kryšpína jsem snad do tří let nosila v náručí, aby usnul. To máte večer co večer dvě hodiny v pytli. Na rozdíl od něj Mia spí od začátku sama. Prostě ji dám do postýlky a ona usne,“ uvedla Agáta Prachařová v rozhovoru pro Maminku.

Jakub dceru rozmazluje, tak jsem to zakázala, říká Agáta Prachařová

Sarah Jessica Parker

Tři děti slavné hrdinky ze seriálu Sex ve městě údajně usínají pouze při písni Raindrop Keep Falling On My Head. Herečka prý vyžaduje, aby je stejným způsobem uspávaly i chůvy. 

Vévodkyně Kate a princ William

Zvuk tekoucí vody. Tak se jmenuje trik, který platil na královské děti George (6) a Charlotte (4), jak prozradil starostlivý otec William. Malý George, kterému bude v létě sedm, spal coby miminko vždycky dost mizerně. Až se ukázalo, že ho dokáže skvěle zklidnit kapající nebo mírně tekoucí vodovodní kohoutek. Jeho mladší sestra Charlotte spala sice mnohem lépe, ale rodiče pro jistotu používali trik s vodou i na ni. Zda-li tento trik praktikovali i na nejmladšího Louise, není jasné. 

Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti
Spánek miminek. Zahoďte tabulky, každé dítě je jiné
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Rodiče, Spánek, Kourtney Kardashian, Sex ve městě, Bára Basiková, Sarah Jessica Parker, Parker, Věčné téma, Kate a princ William, Kourtney, Nošení, Známá matka, Písnička, Trik, Gwen, Sla, Matka, Agáta Prachařová, Děti, George, Charlotte, Kohoutek, Maminka