Maminka.czKojenec

Nová kniha: Jídlo jako životní styl II

redakce 27.  4.  2012
V knize Jídlo jako životní styl II. najdete podobně jako v I. díle odpovědi na některé vaše otázky a mnoho nových zajímavých receptů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Slavnostní křest knihy Petry Lamschové a Petra Havlíčka Jídlo jako životní styl II. se uskutečnil ve středu 25. dubna 2012 v restauraci Ambiente – Čestr, Vinohradská 1, Praha 1 za osobní účasti autorů. Knihu pokřtila zpěvačka Marta Jandová a vítěz soutěže pořadu Na nože! Robert Zatloukal. Křest knihy moderovala Soňa Šuláková, moderátorka pořadu Sama doma, ČT.

O knize:

Každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl, napadá mnoho otázek, na které někdy složitě hledá odpověď. Jak správně jíst při sportu? Jak správně hubnout po porodu? Co mám dělat, když má moje dítě nadváhu? Je správné hubnout s ním? Na tyto a na spoustu další otázek odpoví dvojice odborníků na hubnutí a stravování - Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta a výživový poradce Petr Havlíček, který naučil správně jíst už řadu českých čtenářů a čtenářek. Čeká na vás 70 otázek, 70 odpovědí a 70 receptů.

Více na: http://www.kniha.cz/jidlo-jako-zivotni-styl-ii/d-71068/

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Výživa a stravování, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, jídlo, Časopis Dieta, Styl, Kniha, Nova, Jak, Živo, Nová kniha, Životní styl, Život